Online boeken & praktische informatie

Boek jouw SUP board online!

Wil je een reservering maken op de dag zelf? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp of neem telefonisch contact op.

Ben je eerder bij ons geweest? Log in met de button. 

Ben je voor het eerst bij ons? Scroll naar beneden en vul de gevraagde info in.

Hiernaast onze standaard wekelijkse lessen en de verhuur.

De advanced training gaat het hele jaar door! De verhuur, beginners- en vervolglessen starten vanaf april en worden alleen bij onweer of storm door ons geannuleerd, we informeren je hierover altijd persoonlijk.

Locaties en parkeren voor de lessen en verhuur

De lessen starten en eindigen doorgaans vanaf het Kai Park in Vathorst.
De navigatie kun je instellen naar Vollenhovenkade 20 in Vathorst dit is bij rotonde nummer 6 in Amersfoort Vathorst, de nummers staan in het wit op de rotonde, handig! Er is een grote gratis parkeerplaats.

Wij verhuren SUPs naast Restaurant Bij Lot in Vathorst.  Navigeer naar Hogesteeg 63 in Amersfoort, dit is bij rotonde nummer 5 in Amersfoort Vathorst, de nummers staan in het wit op de rotonde. Parkeren bij het restaurant is beperkt en bestemd voor gasten van het restaurant, in de buurt is veel gratis parkeergelegenheid. Reserveer jouw board online of via mail of app. Als je ook gebruik wilt maken van de horeca reserveer dan hier een tafeltje, op zonnige dagen kan het druk zijn!

SUP Beginners Les

Dinsdag 19:30 & Donderdag 19:30

SUP Vervolg & Techniek Les

Donderdag 19:30

SUP Advanced Training

Dinsdag 19:30 & Zondag 10:00

SUP Tours & Events

Hieronder kun je de optie SUP Tours & Events selecteren, je ziet dan vanzelf wat we gepland hebben! De datum zie je in het groen in de agenda. Vergeet niet jouw contactgegevens in te vullen zodat we je de laatste info kunnen sturen in onze WhatsApp-groep.

SUP Verhuur Bij Lot

Maandag tot en met zondag van zonsopkomst tot zonsondergang (reserveer wel van tevoren via onze website, mail of app)

SUP Privéles of Groepen

Voor verhuur, een privéles of groepsactiviteit kun je 7 dagen per week bij ons terecht. Even een mailtje sturen of bellen, dan prikken we samen een datum, tijd en locatie!