LAKESIDE SUP, suppen in Amersfoort en omgeving

Lakeside SUP, suppen in Amersfoort en omgeving. Onze thuislocatie is aan een zijtak van het riviertje De Laak in de Amersfoortse wijk Vathorst. Hier vindt je aan de Markenhaven SUP school Lakeside SUP.

Hier kun je een sup kopen, suples krijgen, een supboard huren of aansluiten bij een SUP clean up dag of SUPtocht door de grachten op en om het riviertje De Laak, door het natuurgebied van de Arkemheenpolder of in omgeving Amersfoort.

Al suppend zie je hoe verrassend Vathorst vanaf het water is, met name deelplan De Laak, Waterdorp en Laakse tuinen met al hun Amsterdamse grachtenpanden en bijzondere architectuur. De vele grachten en het vlakke water maakt het een uitstekende suplocatie.

Beleef Vathorst vanaf het supboard bij Lakeside SUP

In anderhalf uur sup je zonder te klunen zigzaggend door de grachten op en om De Laak. Wil je ook suppen in Waterdorp en naar restaurant Bij Lot, dan moet je 1 sluis voorbij en heb je iets langer nodig. In ongeveer anderhalf uur ben je bij restaurant de Kooi in Bunschoten-Spakenburg. Halverwege Amersfoort Vathorst en restaurant De Kooij is een aanlegsteiger waar je aan wal kunt, om bijvoorbeeld in het natuurgebied te picknicken.

Suppen is gemakkelijk, super leuk en geschikt voor jong en oud!

Het is je hoofd leeg maken, genieten van de omgeving, de rust en ruimte op het water en daarnaast ook nog, zonder dat je er erg in hebt, je hele lichaam trainen.

Alleen of samen suppen, met vrienden, kinderfeestje, familiefeestje, teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gezellig touren. Lakeside SUP verzorgt SUPtochten voor jong en oud. Kinderen tot 16 jaar wel onder begeleiding van ons of een volwassene.

Wij jij Suppen in Amersfoort centrum, Bunschoten-Spakenburg, suppen in Leusden, suppen in Nijkerk, of Baarn. Ook dat is ook mogelijk bij Lakeside SUP. Neem hiervoor contact met ons op, dan bespreken we je wensen.


Mobiele SUPschool

Wij zijn een mobile SUPschool. Suppen kun je bij ons dus niet alleen in Amersfoort, maar ook in omgeving Amersfoort. Naast onze vaste locatie in Amersfoort Vathorst kunnen wij met onze SUPbus overal naartoe. Bunschoten, Spakenburg, Nijkerk, Leusden, Wijk bij Duurstede, Cothen, Utrecht, Baarn, etc.

Ga suppen bij de mobiele SUPschool van Amersfoort en omgeving! Geschikt voor beginners en gevorderen, SUPles, SUPyoga, groepsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeestjes etc.

ADRES LAKESIDE SUP

Lakeside SUP

Markenhaven 56

3826 AC Amersfoort

   06 - 438 50 710

  info@lakesidesup.nl

Contact

Lakeside SUP

Markenhaven 56

3626 AC Amersfoort

 06 - 438 50710 tussen 9:00 en 17:00

 isabella@lakesidesup.nl