INFLATABLE SUPBOARDS VAN SHARK SUP's

Ben je aangestoken met het Sup-virus, en wil je een sup kopen?

Lakeside SUP heeft naast de verhuur van supboards ook nieuwe inflatable sup boards van SHARK SUP's te koop. Je kunt bij ons alle type SHARK SUP's testen.

SHARK SUP’s doet haar best de meest millieu vriendelijke SUPboards te maken tegen een aantrekkelijke prijs. Deze iSUP's bevatten alles wat je nodig hebt om met suppen te starten.

Van tijd tot tijd hebben wij ook gebruikte supboards en peddels te koop. Neem voor meer informatie over het aanbod contact met ons op.

Waarom inflatable van SHARK SUP's?

De goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Deze iSUP's worden standaard geleverd met een Carbon shaft peddel, Quick Release Shark Fin, standard backpack,High-Pressure dual action SUPer hand pump, Reparatieset, Waterbestendig telefoonhoesje en coiled Leash.\

3 jaar garantie

Op SHARK SUP's krijg je 3 jaar garantie!

Zo milieuvriendelijk mogelijk SUPboard

SHARK SUP’s doet haar best de meest milieu vriendelijke SUPboards te maken tegen een aantrekkelijke prijs.

SHARK stimuleert innovatie met oog voor het milieu. Want als de industrie SUP-producten blijft produceren met behulp van traditionele materialen en methoden, lopen we het risico dat de oceanen en waterwegen niet beschikbaar zijn om in te peddelen. Daarom werken ze samen met The Shark Trust waarmee ze een positieve en invloedrijke impact hebben op natuurbehoud.

Shark Fusion Technology

Sterke rail en Shark Fusion Technology (SFT), de optimale balans tussen gewicht en duurzaamheid. Lichte SUPboards van goede kwaliteit. Twee lagen PVC die in elkaar zijn gesmolten. Het elimineert het gebruik van lijm, wat milieuvriendelijker is. Dubbellaags gesmolten PVC zorgt voor een veel lichter, stijver en sterker board dat beter presteert en veel minder snel doorboort. Het heeft een UV-bestendige laklaag op de buitenste PVC-laag wat de levensduur verlengt. De composiet drop stitch-kern verhoogt de sterkte en stabiliteit ten opzichte van een traditionele nylon kernconstructie.

Hoogste druk

De meeste inflatable stand up paddle boards kunnen een druk aan van rond de 15 psi. Dankzij het betere binnenwerk van SHARK is een van de stijfste inflatable boards, dat wel tot 25 psi aan kan. SHARK beveelt voor het gebruik 15-18 psi aan. Ben je wat zwaarder, dan pomp je het board iets harder op.

Foldable US fin box

Door de buigzame fin box is het sup board gemakkelijker klein op te rollen.

Tool less fin

Door een slim systeem heb je geen schroefjes of andere bevestigingsmaterialen die je kunt verliezen of vergeten.

'Constant Forward Motion’

De missie van SHARK is om het ontwerp, de fabricage en de technologie van SUPs te ontwikkelen, waarbij de behoeften van onze planeet en paddleboarder centraal staan in de organisatie. Net als haaiensoorten zijn ze constant in voorwaartse beweging of ontwikkeling met mooie innovaties zoals de Foldable US fin box, die maakt dat de sup nog makkelijker op te rollen is.

Kijk ook op de website: https://www.sharksups.com

Deel opbrengst naar The Shark Trust

Een deel van de opbrengst van SHARK SUP's gaat naar het goede doel. Zij steunen The Shark Trust. Om de toekomst van haaien veilig te stellen en voor de gezondheid van de oceaan.

SUP test SHARK SUP's

Bekijk SUPBoarder Magazine Review of SHARK SUPs 2020 Collection


Logo SHARK
SHARK SUPs serie 2021
Binnenkant supboard SHARK