SUP Testen in Amersfoort


Ben je aangestoken met het Sup-virus, en wil je een sup kopen? Kom eerst een SUP testen in Amersfoort.

Een SUPboard kopen kan je beter niet zomaar doen. Voorkom een miskoop en test eerst verschillende supboards voordat je overgaat tot de aanschaf van een SUPboard.

Er komen steeds meer verschillende merken Paddleboards. Met ieder merk zijn eigen prijs en kwaliteit. Wij hebben veel verschillende merken inflatable SUP's (iSUP's) getest en werken alleen met de betere SUP boards in hun prijsklasse én met merken waar wij achter staan. Prijs kwaliteit verhouding en service moet goed zijn. Ook vinden we het belangrijk dat het bedrijf een positieve visie heeft op natuur en milieu.

In onze SUPshop in Amersfoort hebben wij o.a. inflatable SUPboards van Red Paddle Co en SHARK SUP's te koop. Deze worden standaard geleverd met een hand pomp, peddel, leash en rugzak. Hiernaast hebben wij ook een aantal andere merken waarvan je bij ons de sup testen kunt. Voordat je je laat verleiden tot een goedkope sup van mindere kwaliteit, ervaar bij ons het verschil tussen de boards en maak op basis daarvan je keuze!

Van tijd tot tijd hebben wij in onze SUP shop ook gebruikte supboards en peddels te koop.

Try before you buy!

Maak je SUP uitrusting compleet met onze RED Paddle Co SUP accessoires, zoals de silent air remover, valve adapter, sup slot en waterdichte tassen.

Neem voor meer informatie of over het aanbod, of een afspraak om te testen, contact op met Isabella: 06-43850710 of isabella@lakesidesup.nl.

Tot gauw op het water!

RED Paddle Co

De nummer 1 inflatable sup boards is RED Paddle Co. Zij maken de allerbeste en sterkste paddleboards en doen nooit consessies op gebied van veiligheid en kwaliteit. Elk supboard dat ze maken, wordt meegenomen op een reis van grondstof tot productie. Een strikt kwaliteit controlesysteem totdat ze helemaal tevreden zijn met hoe ze eruit zien, aanvoelen en presteren - en daarom hebben ze nagenoeg geen retouren.

SHARK SUP's

SHARK SUP's doet haar best de meest millieu vriendelijke SUPboards te maken van een goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Deze iSUP's bevatten alles wat je nodig hebt om met suppen te starten. SHARK's missie is het ontwikkelen van SUP-design, productie en technologie. Met de behoeften van onze planeet en paddleboarder’s voorop.

Starboard

Speciaal voor SUPclean-up heeft Starboard dit supboard ontwikkeld. Starboard biedt kwaliteit, innovatie én houdt rekening met het milieu. Zij maken steeds millieuvriendelijkere supboards door meer biologische materialen te gebruiken, verpakken slim en besparen daarmee zo’n 10.000 kg plastic op jaarbasis. Voor elk verkocht SUPboard plant Starboard een boom in het Thor Heyerdahl park in Myanmar.