SUP ACTIVITEITEN IN AMERSFOORT

EN OMSTREKENSUP Activiteiten in Amersfoort en omstreken

Op zoek naar een sportief kinderfeestje, teamuitje of bedrijfsuitje en wil je net even wat anders? Kom dan suppen in Amersfoort bij Lakeside SUP.

Onze thuishaven is in Amersfoort Vathorst aan de Markenhaven. Indien gewenst kun je ook suppen in Amersfoort Centrum, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Leusden of Nijkerk.

Ontdek hoe leuk suppen is tijdens een SUP clinic, of koppel er ook een maatschappelijk karakter aan en kies dan voor de SUPclean-up activiteit!

Wij gaan voor kwaliteit, daarom zijn al onze instructeurs gecertificeerd door het Watersportverbond en werken wij met dé nummer 1 inflatable SUPs van RED Paddle Co.

SUP kinderfeestje

Jarig? Ga voor een SUP kinderfeestje! Kinderen en water; de perfecte combinatie. Geef hen er een sup bij en het feest is compleet.

SUP team of bedrijfsuitje

Ontdek tijdens een SUP team of bedrijfsuitje in Amersfoort hoe leuk suppen is tijdens een SUP clinic met jouw team, bedrijf of vriendenclub.

SUP clean up

Ook zo'n hekel aan zwerfafval? Ga mee met SUP clean up in Amersfoort. Maak er een maatschappelijk verantwoord uitje van en ontdek hoe leuk het is om plastic te vissen!


SUP vrijgezellenfeestje

Een sportief maar ook relaxed vrijgezellenuitje? Ga voor een SUP vrijgezellenfeestje in Amersfoort! Een SUPtour, een workout op de sup, sup yoga, het kan allemaal.

SUP familiedag, vriendendag

Sportieve familie- of vriendendag en ook nog Coronaproof iets organiseren? Ga voor een SUP familiedag of vriendendag en kom in Amersfoort suppen en/of kanoën!

SUP tours Amersfoort

Wil jij met andere suppers lekker ontspannen een suptour van ongeveer 8 - 10 km maken? Ga dan mee met onze SUP tours in omgeving Amersfoort.

Contact

Lakeside SUP

Markenhaven 56

3626 AC Amersfoort

 06 - 438 50710 tussen 9:00 en 17:00

 isabella@lakesidesup.nl