06 - 438 50 710        info@lakesidesup.nl

SUP bedrijfsuitje in Amersfoort en omgeving bij Lakeside SUP


Duurzaam Bedrijfsuitje


Toe aan een leuk, uniek, ontspannen en maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje? Kies dan voor een SUPclean-up uitje! Suppen op een locatie naar wens en het water schoner achterlaten dan toen je opstapte. Hoe leuk is dat?!


Onze SUPclean-up is een duurzaam bedrijfsuitje waarbij je het water op gaat om vanaf een SUP board zwerfafval op te ruimen. Het is een makkelijke en tegelijkertijd sportieve manier om bij te dragen aan schoner water en daarmee de vermindering van de Plastic Soep. Samen met je collega’s iets doen voor de natuur geeft niet alleen een goed gevoel, je zult zien dat het ook nog een leuke strijd wordt wie het meeste en/of bijzonderste stuk afval uit het water vist. Je zult al snel merken dat iedereen ook fanatiek wordt in het zwerfafval vissen.


Doordat we dit vanaf een SUP board uit het water vissen is het ook nog een goede oefening in balans vinden. Balans vinden op je board is net als balans vinden op je werk en binnen je team. Het schept een band, draagt bij aan teambuilding, zingeving én je levert een positieve bijdrage aan de samenleving en jouw medewerkers. Daarnaast gaat er per deelnemer € 2,50 naar Stichting SUP Clean Up Nederland. Leuk voordeel; maatschappelijke bedrijfsuitjes vallen doorgaans buiten het WKR-budget.


Geen SUP ervaring; geen probleem. Bij aankomst krijgen jullie een korte SUP-instructie over het materiaal, hoe je te water gaat, hoe je op de SUP komt, afstapt en de techniek van het peddelen en het draaien. We beginnen op de knieën en zodra iedereen een beetje gewend is gaan we staand een stukje peddelen en vervolgens met behulp van een knijper het afval uit het water vissen.

Zijn er medewerkers die niet op een SUP willen of kunnen, dan huren wij een bootje bij Sloepverhuur Vathorst.


Tarief:

Vanaf € 32,50 per deelnemer

Reiskosten buiten Amersfoort Vathorst: in overleg

Duur activiteit: ongeveer 2 uur

Minimaal aantal deelnemers: 5 (minder dan 5 in overleg)

Inclusief: board, peddel, ontvangst met koffie/thee en foto’s van de activiteit

Exclusief huur wetsuit: € 4,00 per deelnemerBedrijfsuitje SUP Clinic

Op zoek naar een sportief bedrijfsuitje en wil je net even wat anders? Kom dan suppen in Amersfoort bij Lakeside SUP. Onze thuishaven is in Amersfoort Vathorst aan de Markenhaven. Indien gewenst kunnen jullie ook in omgeving Amersfoort zoals Baarn, Bunschoten,-Spakenburg, Leusden, Woudenberg of Nijkerk opstappen.


Bij aankomst krijgen jullie een korte SUP-instructie over het materiaal, hoe je te water gaat, hoe je op de SUP komt, afstapt en de techniek van het peddelen en het draaien. Daarna gaan we zo snel mogelijk het water op. We beginnen op de knieën en zodra iedereen een beetje gewend is gaan we staand peddelen.

Zijn er medewerkers die niet op een SUP willen of kunnen, dan kunnen zij mee in onze Canadese kano (vanaf € 17,50 voor 2 uur), of huren wij een bootje bij Sloepverhuur Vathorst (afhankelijk van het beschikbare type is dit € 40,- tot € 80,- voor 2 uur).


Tarief:

Vanaf € 29,50 per deelnemer (op basis van min 5 personen)

Reiskosten buiten Amersfoort Vathorst: in overleg

Duur activiteit: 2 uur

Minimaal aantal deelnemers: 5 (minder dan 5 in overleg)

Inclusief: board, peddel en foto’s van de activiteit

Exclusief huur wetsuit: € 4,- per deelnemer

Indien gewenst is ontvangst met koffie/thee/gebak, een lunch, borel of diner bij één van onze partners mogelijk. Informeer hiervoor naar de prijzen en mogelijkheden.

Wil je het feestje op een andere manier invullen, korter of langer suppen, of heb je nog vragen, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
SUP Clean Up acties

Naast SUP Clean Up bedrijfsuitjes is Lakeside SUP ook actief met SUPclean-up on tour. Hieronder een filmpje van onze SUPclean-up in Amersfoort Vathorst in november 2018.Wanneer gaat het door?

In principe kan een boeking altijd doorgaan, ook als het regent. Alleen bij harde wind, aanhoudende regen, onweer of ziekte van de instructeur kan het personeelsfeestje niet doorgaan en plannen wij een andere datum. Wij houden het weer altijd goed in de gaten en hebben een dag voor het uitje even contact als het niet door kan gaan. Mochten we onverhoopt moeten annuleren dan plannen we samen een andere datum of we annuleren de boeking kosteloos.


Overige Voorwaarden

 • Deelname geschiedt geheel op eigen risico.
 • Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een WA verzekering en minimaal zwemdiploma B.
 • Deelnemers hebben geen lichamelijke klachten die het suppen of de veiligheid in de weg staan. Mocht je last hebben van een blessure of andere fysieke klanten, dan wordt je geacht dit te melden.
 • Disclaimer dient getekend te worden door de organisator van het event en verklaart hiermee de voorwaarden die gelden te hebben gelezen.
 • Wij leveren kwaliteit materiaal en verwachten dat iedere deelnemer zorgvuldig met het door ons aangeleverde materiaal omgaat. Bij schade, verlies of diefstal wordt dit in rekening gebracht.
 • Gratis annuleren op uw verzoek is mogelijk tot 1 week voor de boekingsdatum. Hierna worden annuleringskosten van 50% in rekening gebracht. Wordt er binnen 24 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd of blijken er minder deelnemers te komen, dan zijn wij genoodzaakt de boeking voor 100% te berekenen.


Kledingadvies

 • Zwemkleding alvast aantrekken;
 • Wij hebben voor € 1,- p.p. supschoentjes te huur, maar niet zoveel supschoentjes in dezelfde maat, daarom vragen wij of de deelnemers zelf zwemschoentjes of gympen (die nat mogen worden) mee willen nemen. Het is verplicht deze te dragen. Dit is voor de bescherming van de voeten in het water (zoetwater mosselen, afgesneden rietwortels e.d. kunnen onderwater gemeen snijden);
 • Extra setje schone kleding mee;
 • Handdoek en zonnebrand mee.
 • Voor € 4,- p.p. hebben wij wetsuits te huur.
 • Voor € 1,- is een waterdicht telefoonhoesje te huur.
 • Voor € 2,- is een waterdichte tas te huur.


Locatie

De lessen starten doorgaans aan de Markenhaven 56 in Amersfoort Vathorst.

Vanaf 5 deelnemers kan je bijvoorbeeld ook suppen in Leusden, suppen in Woudenberg, suppen in Baarn, suppen in Bunschoten-Spakenburg, of suppen in Nijkerk.

Bel 06-43850710 of mail info@lakesidesup.nl voor de mogelijkheden en prijzen.


Partners

SUPclean-up Nederland

Sloepverhuur Vathorst in Amersfoort

Brasserie de Gasteling in Amersfoort

Theehuis Monchouette in Leusden