06 - 438 50 710    info@lakesidesup.nl

SUP Kinderfeestje in Amersfoort Vathorst bij Lakeside SUP

SUP Kinderfeestje op het water

Op zoek naar een sportief kinderfeestje en wil je net even wat anders? Kom dan suppen in Amersfoort Vathorst bij Lakeside SUP of in onze omgeving zoals Baarn, Bunschoten,-Spakenburg, Leusden, Woudenberg, Hoevelaken of Nijkerk.


Het SUP Kinderfeestje

Bij aankomst krijgen de kinderen een korte SUP-instructie over het materiaal, hoe je te water gaat, hoe je op de SUP komt, afstapt en de techniek van het peddelen en het draaien. We maken samen nog een aantal belangrijke afspraken over wat wel en wat niet mag tijdens het feestje (i.v.m. veiligheid). Daarna gaan we zo snel mogelijk het water op. We beginnen op de knieën en zodra iedereen een beetje gewend is gaan we staand een stukje peddelen en doen we onderweg balans-spelletjes zoals over losliggende SUP’s op en neer lopen, eventueel van de SUP springen, samen op een SUP, overgooien met een bal, en tikkertje op de SUP.

De minimumleeftijd is 10 jaar en alle kinderen hebben minimaal zwemdiploma B.


Tarief

Vanaf € 17,50 per deelnemer (op basis van min 5 personen)

Reiskosten buiten Amersfoort Vathorst: in overleg

Duur activiteit: 1,5 uur

Minimaal aantal deelnemers: 5 (minder dan 5 in overleg)

Inclusief: board, peddel, zwemvest, een aantal digitale foto’s van de activiteit en een gecertificeerd instructeur met EHBO diploma

Exclusief huur wetsuit: € 4,00 per deelnemer

Is de groep groter dan 8 kinderen, dan huren wij een extra instructeur in. Informeer hiervoor naar de tarieven en mogelijkheden.


Begeleiding

Naast een instructeur van Lakeside SUP dient er altijd een ouder of begeleider aanwezig te zijn. Deze kan voor hetzelfde tarief (€ 17,50) mee op de SUP, wat kinderen vaak erg leuk vinden, óf we huren een bootje bij Sloepverhuur Vathorst (€ 30,- tot € 80,- voor 2 uur, afhankelijk van het beschikbare type). Wilt u niet het water op, dan staan er langs de kade genoeg bankjes waar u kunt genieten. Wij hebben echter geen terras of gelegenheid voor een hapje en een drankje.


Wil je het feestje op een andere manier invullen of heb je nog vragen, neem dan contact op voor de mogelijkheden.


Kledingadvies

 • Zwemkleding alvast aantrekken;
 • Wij hebben een aantal supschoentjes, maar niet zoveel supschoentjes in dezelfde maat, daarom vragen wij of de kinderen zelf zwemschoentjes of gympen (die nat mogen worden) mee willen nemen. Het is verplicht deze te dragen. Dit is voor de bescherming van de voeten in het water (zoetwater mosselen, afgesneden rietwortels e.d. kunnen onderwater gemeen snijden);
 • Extra setje schone kleding mee;
 • Handdoek en zonnebrand mee.
 • Voor € 4,00 p.p. hebben wij wetsuits te huur.


Locatie

De lessen starten doorgaans aan de Markenhaven 56 in Amersfoort Vathorst.

Vanaf 5 deelnemers kan je bijvoorbeeld ook suppen in Leusden, suppen in Woudenberg, suppen in Baarn, suppen in Bunschoten-Spakenburg, of suppen in Nijkerk.

Bel 06-43850710 of mail info@lakesidesup.nl voor de mogelijkheden en prijzen.


Wanneer gaat het door?

In principe kan een boeking altijd doorgaan, ook als het regent. Alleen bij harde wind, aanhoudende regen, onweer of ziekte van de instructeur kan het feestje niet doorgaan en plannen wij een andere datum. Wij houden het weer altijd goed in de gaten en hebben een dag voor het uitje even contact als het niet door kan gaan. Mochten we onverhoopt moeten annuleren dan plannen we samen een andere datum of we annuleren de boeking kosteloos.Overige Voorwaarden

 • Deelname geschiedt geheel op eigen risico.
 • Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een WA verzekering en minimaal zwemdiploma B.
 • Deelnemers hebben geen lichamelijke klachten die het suppen of de veiligheid in de weg staan. Mocht je last hebben van een blessure of andere fysieke klanten, dan wordt je geacht dit te melden.
 • Disclaimer dient getekend te worden door de ouder/begeleider van minderjarigen en verklaart hiermee de voorwaarden die gelden te hebben gelezen.
 • Wij leveren kwaliteit materiaal en verwachten dat iedere deelnemer zorgvuldig met het door ons aangeleverde materiaal omgaat. Bij schade, verlies of diefstal wordt dit in rekening gebracht.
 • Gratis annuleren op uw verzoek is mogelijk tot 1 week voor de boekingsdatum. Hierna worden annuleringskosten van 50% in rekening gebracht. Wordt er binnen 24 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd of blijken er minder kinderen te komen, dan zijn wij genoodzaakt de boeking voor 100% te berekenen.