SUP Kinderfeestje!

SUP Kinderfeestje op het water

Op zoek naar een sportief kinderfeestje en wil je net even wat anders? Kom dan suppen in Amersfoort Vathorst bij Lakeside SUP of in onze omgeving zoals Amersfoort Centrum, Baarn, Bunschoten,-Spakenburg, Leusden of Nijkerk.

Het SUP Kinderfeestje

Bij aankomst krijgen de kinderen een korte SUP-instructie over het materiaal, hoe je te water gaat, hoe je op de SUP komt, afstapt en de techniek van het peddelen en het draaien. Daarna gaan we zo snel mogelijk het water op. We beginnen op de knieën en zodra iedereen een beetje gewend is gaan we staand een stukje peddelen en doen we onderweg balans-spelletjes zoals over losliggende SUP’s op en neer lopen, eventueel van de SUP springen, samen op een SUP, overgooien met een bal, en tikkertje op de SUP.

De minimumleeftijd is 10 jaar en alle kinderen hebben minimaal zwemdiploma B.

Tarief

1,5 uur tot 7 deelnemers € 129,50 voor iedere extra deelnemer € 18,50 p.p.  Dit is inclusief: board, peddel, zwemvest, een aantal digitale foto’s van de activiteit en een gecertificeerd instructeur met EHBO diploma.

Exclusief huur wetsuit: € 3,00 per deelnemer

Reiskosten buiten Amersfoort Vathorst: in overleg

Ouders ook mee?

Hoeft niet, mag uiteraard wel. Dit kan op de SUP of in een kano. Liever in een bootje? Deze kunt u huren bij Sloepverhuur Vathorst. Wilt u niet het water op; wij hebben geen terras, maar er staan langs de kade genoeg bankjes om het plezier mee te beleven.


Als u zelf op een sup mee het water op gaat, kunt u ook sups huren voor de kids. Het tarief is dan € 14,- per deelnemer voor 1,5 uur, waarbij u gratis mee kunt. Vanaf 8 kids dienen er twee volwassenen mee het water op te gaan. Dit kan van woensdag tot zondag. Bel in dat geval voor de mogelijkheden. 

Kledingadvies

  • Zwemkleding alvast aantrekken;

  • Wij hebben een aantal surfschoentjes, maar niet zoveel in dezelfde maat, daarom vragen wij of de kinderen zelf gympen (geen zwarte zolen) of zwemschoentjes mee willen nemen. Het is verplicht deze te dragen. Dit is voor de bescherming van de voeten in het water (zoetwater mosselen, afgesneden rietwortels e.d. kunnen onderwater gemeen snijden);

  • Extra setje schone kleding mee;

  • Handdoek en zonnebrand mee.