SUPLES VOOR 60+ers IN AMERSFOORTSUPles voor 60+ers

SUPles is er niet alleen voor de jongere generatie, wij geven ook SUPles voor 60+ers. De laaste jaren hebben wij steeds vaker privé SUPles aan 60+ers gegeven. Speciaal voor senioren hebben wij in Amersfoort nu ook groepslessen SUPles voor zestigplussers.

In deze groepsles leert u met leeftijdsgenoten op een rustig tempo de juiste techniek.

Wat kunt u verwachten tijdens deze 60+ SUPles

Tijdens de 60+ SUPles nemen we de tijd om gevoel te krijgen met het supboard en de peddel, om te leren staan en balanceren op het supboard. Voor we op de knieën op het supboard gaan zitten, oefenen we op de kant hoe we op het board gaan staan. Eenmaal gewend aan de balans op het water gaat ieder op zijn eigen tempo proberen te staan. De één lukt het snel, de ander heeft wat langer nodig of blijft zitten en peddelt op die manier lekker mee.

We leren de SUP basistechniek, waarbij techniek, houding, veiligheid en materiaalgebruik centraal staan, bochten maken, remmen, weer zitten en opstaan. Alles van Watersportverbond gecertificeerde instructeurs.

Heeft u al wel wat ervaring en misschien zelfs een eigen SUP board, dan gaan we meer in op de techniek, bochten snelheid maken en kennis over het board.

Bang om in het water te vallen? Dat kan natuurlijk een keer gebeuren, maar doorgaans komt iedereen weer droog terug. Wij werken niet voor niets met de sups van Red Paddle Co, de beste inflatable supboards ter wereld. Lukt het niet om weer op het supboard te komen? Dan hebben wij genoeg trucjes om u er weer op te helpen. Daarnaast is de Laak ondiep en kan nagenoeg iedereen hier staan.

Tarieven SUPles Zestigplussers

  • Enkele 60 plussers SUPles € 20,-
  • 3 SUPlessen € 55,-
  • Privé SUPles: zie pagina SUP Privéles
  • Huur wetsuit en surfschoentjes € 5,- bij 3 lessen € 12,-
  • SUPles met eigen materiaal € 5,- korting

Bovenstaande tarieven zijn inclusief sup, peddel en leash per persoon en tot 6 deelnemers, bij meer deelnemers of een andere locatie dan Markenhaven 56 gelden andere tarieven. Vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer is de 60+ SUPles

Woensdag 16:00 uur vanaf 24 mei tot 30 september.

Er staan een aantal beschikbare data in het boekingsformulier. Liever op een ander moment? Boek dan een privéles of neem contact op voor de mogelijkheden; 06-43850710.


Contact

Lakeside SUP

Markenhaven 56

3626 AC Amersfoort

 06 - 438 50710 tussen 9:00 en 17:00

 isabella@lakesidesup.nl