SUP STARTERSPAKKET IN AMERSFOORT VATHORST


SUP Starterspakket

Wil jij écht ervaren wat suppen is en veel verschillende type sup boards gebruiken voordat je misschien wel overgaat tot de aanschaf van een SUPboard, neem dan het starterspakket. Hierna ben je goed in staat om langere afstanden te peddelen met de juiste techniek, voldoende fysieke én mentale kracht en uithoudingsvermogen. Een SUP tour is voor jou dan gemakkelijk te bij te houden!

Wat kan je verwachten?

Bij het starterspakket krijg je 3 SUP beginnerslessen en 3 SUP vervolglessen. Daarna kun je nog 4 keer kiezen uit; de SUP vervolglessen, een SUP yoga les, of een uur een SUP huren.

In deze lessen leer je van een Watersportverbond gecertificeerd instructeur de SUP basistechniek, waarbij techniek, houding, veiligheid en materiaalgebruik centraal staan. In de SUP vervolglessen gaan we je meer leren over de peddeltechniek, balanceren, bochten maken, uitwijken, houding en als je het wilt; leren vallen en weer op je board te klimmen. We werken aan het uithoudingsvermogen en het verhogen van je snelheid. En als je wilt, iedere keer op een ander type of merk sup.

Wil je een sup kopen, dan is het starterspakket perfect om mee te beginnen. Je leert een goede techniek en zult al snel merken dat een tour SUP of misschien zelfs een racesup beter geschikt is dan een beginnersboard. Gebruik een aantal keer verschillende supboards. Als je dan een SUP board wilt kopen weet je goed wat voor jou geschikt is. Vaak horen we "Ik begin met een goedkoop supboard en als ik het leuk blijf vinden ga ik een goede sup kopen". Zonde want uiteindelijk ben je veel duurder uit. Door eerst op diverse boards te hebben gesupt ontdek je welk type board bij jou past. Een goedkoop, duur, allround, tour of misschien zelfs een raceboard. Tijdens deze lessen kun je ze allemaal gebruiken!

Tarief SUP Starterspakket

Onderstaande tarieven zijn per persoon en tot 8 deelnemers, bij meer deelnemers gelden andere tarieven. Vraag naar de mogelijkheden.

  • 3 Beginners lessen
  • 3 Vervolg lessen
  • 4 keer keuze uit de lessen of huur van een SUPboard
  • Totaal € 150,-
  • Huur wetsuit en surfschoentjes per keer € 4,-

Wanneer

Dinsdag 19:30 uur beginners 19:15 uur vervolg

Woensdag 19:00 uur beginners (vanaf 17 mei tot 12 juli)

Zondag 10:00 vervolg 

SUPboard huren kan van woensdag tot zondag.

Bij minimaal 3 deelnemers gaat de les door.

Contact

Lakeside SUP

Markenhaven 56

3626 AC Amersfoort

 06 - 438 50710 tussen 9:00 en 17:00

 isabella@lakesidesup.nl