SUP YOGA AMERSFOORT


SUP YOGA LES

SUP Yoga Les; kun je yoga houdingen doen op een SUP-board?! Ja dat kan!

Neem echt even een moment voor jezelf, je hoofd leeg maken en tot rust komen.In het dagelijks leven “moet” er al zo veel, tijdens de SUP-yoga “moet” helemaal niets. Je hoeft niet lenig te zijn of super sterk, je hoeft niet bij iedere houding je grote teen aan te raken of op je hoofd te gaan staan.

Eenmaal op het water heb je geen haast,

hoef je alleen maar te luisteren naar de wind en het water

en doe je alleen wat voor jou goed voelt.

Yoga op een sup...

Het klinkt uitdagend, yoga op een sup. Maar het is veel makkelijker dan je denkt. Je bent actief bezig en toch ontspan je. Door de yoga op het water te beoefenen creëer je heel veel rust in de houdingen en daardoor in je hoofd.

Wat kun je verwachten?

Iedere sessie is anders maar de basis is altijd hetzelfde; tot jezelf komen, de ademhaling secuur toepassen, je eigen ademhaling jou laten begeleiden door de flow en afsluiten met een mooie ontspanning op het water.

Voor iedere houding worden er verschillende opties gegeven zodat iedereen mee kan doen. Er wordt goed gelet op techniek zodat je alle houdingen veilig kunt uitvoeren. Dit zijn liggende, zittende en staande houdingen, rotaties, maar ook is er ruimte om te “spelen” met uitdagende houdingen en balans!

De SUP yoga les duurt ongeveer een uur en wordt gegeven door Ghislaine. Een gecertificeerd SUP-instructeur én ervaren Yoga Docente!

Tarieven SUP Yoga lessen

Onderstaande tarieven zijn per persoon en tot 8 deelnemers, bij meer deelnemers gelden andere tarieven. Vraag naar de mogelijkheden.

SUP-yoga les in Amersfoort Vathorst € 20,-, met eigen materiaal € 15,-.
Huur wetsuit en surfschoentjes € 5,-.
Bij minimaal 4 deelnemers gaat de les door.

Wanneer is er SUP Yoga

Iedere 4e zaterdag van de maand: 10:00 uur.

De SUP Yoga lessen starten aan de Markenhaven 56 in Amersfoort Vathorst.

Vriendinnen-uitje, Vrijgezellenfeest, Team-dag, Bedrijfsuitje of Personeelsfeest waarin balans centraal staat, Familie-Feest of een andere gezellige groep waarmee je eens SUP Yoga wilt beleven?

Heb je een groep van minimaal 7 deelnemers, dan kunnen we ook naar een locatie van jouw keuze in de omgeving van Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Leusden, Woudenberg of Nijkerk.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Lakeside SUP

Markenhaven 56

3626 AC Amersfoort

 06 - 438 50710 tussen 9:00 en 17:00

 isabella@lakesidesup.nl