06 - 438 50 710        info@lakesidesup.nl


Suppen in Leusden met Lakeside SUPSUP LESSEN IN LEUSDEN

Wil jij ook kennismaken met de SUP Sport? Is het de eerste keer dat je gaat suppen of heb je nog maar weinig Stand Up Paddle ervaring? Meldt je dan aan voor een SUP beginnerscursus en ervaar waarom iedereen kan leren suppen! De Stand Up Paddle Beginnerles is geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar met een zwemdiploma!


Wat kan je verwachten?

In de beginnersles leer je van een gecertificeerde instructeur de SUP basistechniek, waarbij techniek, houding, veiligheid en materiaalgebruik centraal staan. We nemen de tijd om gevoel te krijgen met het board en de peddel en om te leren staan en balanceren op je board. Vervolgens maken we een kleine tocht. Je zult al snel merken dat de eventuele spanning in het begin snel plaats maakt voor een grote glimlach!

Heb je al een les gevolgd, dan gaan we de volgende les meer in op de techniek, bochten en kennis over het board.


Wanneer?

De SUPlessen zijn van begin april tot eind september en starten bij Theehuis Mon-chouette. Bij minimaal 5 deelnemers gaat de les door.

Woensdagochtend: 10.30 - 11.45 uur

Wil je op een andere dag of tijdstip? Kijk dan bij de SUP lessen in Amersfoort Vathorst, of laat het ons weten! Bij 5 deelnemers plannen we een andere dag en tijdstip.


Benieuwd naar de mogelijkheden, of wat meer informatie over de lessen neem dan contact op via de mail of telefonisch.


Tarief:

Per deelnemer:

 • Enkele SUP les € 20,00
 • 3 SUP-lessen € 52,50
 • Privé SUP-les € 45,-
 • SUP les voor 2 of 3 personen € 22,50 p.p.
 • SUP les met eigen materiaal € 5,- korting
 • Wetsuit en surfschoentjes: € 5,- per deelnemer. Bij 3 lessen € 10,- p.p.

Duur activiteit: ongeveer 1,25 uur

Minimaal aantal deelnemers: 5

Inclusief: board, peddel, een aantal digitale foto’s van de activiteit en een gecertificeerd instructeur met EHBO diploma.

SUP KINDERFEESTJE OP HET WATER

Op zoek naar een sportief kinderfeestje en wil je net even wat anders? Kom dan suppen in Leusden met Lakeside SUP of in onze omgeving zoals Amersfoort, Baarn, Bunschoten,-Spakenburg, Hoevelaken of Nijkerk.


Het SUP Kinderfeestje

Bij aankomst krijgen de kinderen een korte SUP-instructie over het materiaal, hoe je te water gaat, hoe je op de SUP komt, afstapt en de techniek van het peddelen en het draaien. We maken samen nog een aantal belangrijke afspraken over wat wel en wat niet mag tijdens het feestje (i.v.m. veiligheid). Daarna gaan we zo snel mogelijk het water op. We beginnen op de knieën en zodra iedereen een beetje gewend is gaan we staand een stukje peddelen en doen we onderweg balans-spelletjes zoals over losliggende SUP’s op en neer lopen, eventueel van de SUP springen, samen op een SUP, overgooien met een bal, en tikkertje op de SUP.

De minimumleeftijd is 10 jaar en alle kinderen hebben minimaal zwemdiploma B.


Tarief

Vanaf € 19,50 per deelnemer

Duur activiteit: 1,5 uur

Minimaal aantal deelnemers: 5 (minder dan 5 in overleg)

Inclusief: board, peddel, zwemvest, een aantal digitale foto’s van de activiteit en een gecertificeerd instructeur met EHBO diploma.

Exclusief huur wetsuit: € 2,50 per deelnemer.

Is de groep groter dan 8 kinderen, dan huren wij een extra instructeur in. Informeer hiervoor naar de tarieven en mogelijkheden.


Begeleiding

Naast een instructeur van Lakeside SUP dient er altijd een ouder of begeleider aanwezig te zijn. Deze kan voor hetzelfde tarief (€ 19,50) mee op de SUP, wat kinderen vaak wel erg leuk vinden. Wil je niet het water op, dan kan je op het terras van theehuis Monchouette genieten.


Wil je het feestje op een andere manier invullen of heb je nog vragen, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

SUP CLINIC ALS BEDRIJFSUITJE OF FAMILIEFEESTJE

Op zoek naar een sportief bedrijfsuitje, personeelsfeestje, familie uitje of vrijgezellenfeestje en wil je net even wat anders? Kom dan suppen in Leusden bij Lakeside SUP. Wij starten op het Valleikanaal bij Theehuis Mon-Chouette. Indien gewenst kunnen jullie ook suppen in onze thuishaven Amersfoort Vathorst, of omgeving Amersfoort zoals Baarn, Bunschoten,-Spakenburg, Woudenberg of Nijkerk opstappen.


Bij aankomst krijgen jullie een korte SUP-instructie over het materiaal, hoe je te water gaat, hoe je op de SUP komt, afstapt en de techniek van het peddelen en het draaien. Daarna gaan we zo snel mogelijk het water op. We beginnen op de knieën en zodra iedereen een beetje gewend is gaan we staand peddelen.


SUP Clean Up bedrijfsuitje

Willen jullie ook nog iets goeds doen voor het milieu? Dan maken we er een SUPclean-up bedrijfsuitje van. Suppen en vanaf het SUP board ruimen we met knijpers het zwerfafval op en laten we het water schoner achterlaten dan toen we opstapten.


Het is een makkelijke en tegelijkertijd sportieve manier om bij te dragen aan schoner water en daarmee de vermindering van de Plastic Soep. Samen met je collega’s iets doen voor de natuur geeft niet alleen een goed gevoel, je zult zien dat het ook nog een leuke strijd wordt wie het meeste en/of bijzonderste stuk afval uit het water vist. Je zult al snel merken dat iedereen ook fanatiek wordt in het zwerfafval vissen.


Doordat we dit vanaf een SUP board uit het water vissen is het ook nog een goede oefening in balans vinden. Balans vinden op je board is net als balans vinden op je werk en binnen je team. Het schept een band, draagt bij aan teambuilding, zingeving én je levert een positieve bijdrage aan de samenleving en jouw medewerkers. Daarnaast gaat er per deelnemer € 2,50 naar Stichting SUP Clean Up Nederland. Leuk voordeel; maatschappelijke bedrijfsuitjes vallen doorgaans buiten het WKR-budget.


Tarief:

Vanaf € 32,50 per deelnemer

Duur activiteit: ongeveer 2 uur

Minimaal aantal deelnemers: 5

Inclusief: board, peddel, ontvangst met koffie/thee en foto’s van de activiteit

Exclusief huur wetsuit: € 4,- per deelnemer

Indien gewenst is een lunch, borel of diner bij Theehuis Mon-Chouette mogelijk. Informeer hiervoor naar de prijzen en mogelijkheden.

Wil je het feestje op een andere manier invullen of heb je nog vragen, neem dan contact op voor de mogelijkheden.


Kledingadvies

 • Zwemkleding alvast aantrekken;
 • Wij hebben een aantal supschoentjes, maar niet zoveel supschoentjes in dezelfde maat, daarom vragen wij of de kinderen zelf zwemschoentjes of gympen (die nat mogen worden) mee willen nemen. Het is verplicht deze te dragen. Dit is voor de bescherming van de voeten in het water (zoetwater mosselen, afgesneden rietwortels e.d. kunnen onderwater gemeen snijden);
 • Extra setje schone kleding mee;
 • Handdoek en zonnebrand mee.
 • Wij hebben ook wetsuits te huur.Het Valleikanaal in Leusden

We starten op het Valleikanaal bij Theehuis Mon-Chouette in Leusden. Afhankelijk van het niveau van de groep gaan ook een stukje door het bos de Heiligenbergerbeek op.

Je kunt natuurlijk ook suppen in onze thuishaven aan de Markenhaven in Amersfoort Vathorst of suppen in Bunschoten-Spakenburg, of suppen in Nijkerk.

Bel 06-43850710 of mail info@lakesidesup.nl voor de mogelijkheden en prijzen.

Locatie Leusden

Wij starten op het Valleikanaal in Leusden bij Theehuis Mon-Chouette aan de Leusbroekerweg 25-b, 3831 JZ Leusden.