06 - 438 50 710        info@lakesidesup.nl

Mocht je aangestoken zijn met het Sup-virus, dan heeft Lakeside SUP naast de verhuur van supboards ook nieuwe inflatable sup boards van Red Paddle Co te koop. Deze worden standaard geleverd met een Titan duo-pomp en Wheely boardbag.

Van tijd tot tijd hebben wij ook gebruikte supboards en peddels te koop. Neem voor meer informatie over het aanbod contact met ons op.


Waarom inflatable van Red Paddle?


Een inflatable sup neemt weinig ruimte in en kun je gemakkelijk overal mee naar toe nemen, zelfs op vakantie. Tas, board, pomp en peddel wegen tot ongeveer 15 kilo. Voor ieder type water is er een supboard.


RED Paddle Co is de nummer 1 op het gebied van inflatable sup-boards. Zij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van inflatable boards. Doordat zij zich volledig hierop focussen hebben zij erg veel ervaring opgebouwd. Hun TecAir productieproces is uniek. De focus ligt op de binnenkant van het board en vertaalt zich uiteindelijk ook naar de buitenkant van het board. Red Paddle onderscheidt zich van boards van concurrerende merken op twee belangrijke punten: De rails en de maximale druk.


In elk inflatabel SUP-Board is de rails het zwakste punt. Red Paddle Co heeft de rail extra versterkt, deze bestaat uit meerdere lagen. De materialen zijn zorgvuldig over elkaar heen bevestigd, zodat de kans op een lek absoluut geminimaliseerd wordt. De boards van Red Paddle Co zijn in feite 2 boards in 1 doordat ze zijn opgebouwd met 2 sterke pvc laminaten. Het RSS (Rocker Stiffening System) systeem zorgt ervoor dat 2 latten de zijkant van het board nog eens 40% extra verstevigen. Klik hier voor meer info over RSS.


Red Paddle Co gebruikt de hoogste kwalteit drop stitch, dit is het materiaal dat aan de binnenkant wordt gebruikt. De hoge dichtheid maakt de kern sterker. De Red Paddle boards zijn uitgevoerd in een MSL-versie (Monocoque Structural Laminate), waardoor ze erg licht zijn in vergelijking tot concurrerende merken. Klik hier voor meer info over MSL- Fusion.


De meeste inflatable stand up paddle boards kunnen een druk aan van rond de 15 psi. Dankzij het betere binnenwerk van Red Paddle Co is het het stijfste inflatable board, dat wel tot 25 psi opgepompt kan worden. Red Paddle beveelt voor het gebruik 15-18 psi aan. Ben je wat zwaarder, dan pomp je het board iets harder op. De boards van Red Paddle Co zijn stijf zonder zwaar te zijn en licht zonder dun te zijn.


Klik hier om te zien waarom je voor een Red Paddle board moet kiezen! Kijk op de website: https://redpaddleco.com/boards/.

Ook leuk: bekijk de sterkte en duurzaamheids testwaarmee er zelfs met een bulldozer over het board wordt gereden!Red Paddle Co MSL (Monocoque Structural Laminate)


Red Paddle Co RSS (Rocker Stiffening System)