SUP test van RED Paddle Co

Zeker bij internationale SUP testen komt RED Paddle er steeds als beste SUP uit. Zelf hebben ze hun sup ook getest. Bekijk hierboven de SUP test van Red Paddle Co over de sterkte en duurzaamheids TEST waarmee er zelfs met een bulldozer over het RED Padlle supboard wordt gereden!

RED PADDLE CO INFLATABLE SUPBOARDS

 

Ben je aangestoken met het Sup-virus, en wil je een sup kopen?

Lakeside SUP heeft inflatable sup boards van Red Paddle Co te koop. RED Paddle heeft de beste opblaasbare sups ter wereld. Deze worden standaard geleverd met peddel, Wheely boardbag, Titan Pomp, Reparatieset, Waterbestendig telefoonhoesje en Leash. Je kunt bij ons alle type sups van RED Paddle testen.

Van tijd tot tijd hebben wij ook gebruikte supboards en peddels te koop. Neem voor meer informatie over het aanbod contact met ons op.

Waarom inflatable van Red Paddle Co?

Een inflatable sup neemt weinig ruimte in en kun je gemakkelijk overal mee naar toe nemen, zelfs op vakantie. Tas, board, pomp en peddel wegen tot ongeveer 15 kilo. 

5 jaar garantie

Registreer jouw supboard op de site van RED Paddle Co en krijg in plaats van 1 jaar wel 5 jaar garantie!

Best geteste supboard

RED Paddle Co SUP is al jaren het best geteste supboard op het gebied van inflatable sup-boards. Zij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van opblaasbare supboards. Doordat zij zich volledig hierop focussen hebben zij erg veel ervaring opgebouwd. Hun TecAir productieproces is uniek. De focus ligt op de binnenkant van het board en vertaalt zich uiteindelijk ook naar de buitenkant van het board. Red Paddle onderscheidt zich van boards van concurrerende merken op twee belangrijke punten: De sterke rails en de maximale druk.

Sterkste rail

Red Paddle heeft de sterkste rail. In elk inflatabel SUP-Board is de rail het zwakste punt. Daarom heeft Red Paddle Co de rail extra versterkt, deze bestaat uit meerdere lagen. De materialen zijn zorgvuldig over elkaar heen bevestigd, zodat de kans op een lek absoluut geminimaliseerd wordt. De boards van Red Paddle Co zijn in feite 2 boards in 1 doordat ze zijn opgebouwd met 2 sterke pvc laminaten. Het RSS (Rocker Stiffening System) systeem zorgt ervoor dat 2 latten de zijkant van het board nog eens 40% extra verstevigen. Klik hier voor meer info over RSS.

Sterkste binnenkant

Red Paddle Co heeft de sterkste binnenkant, zij gebruiken de hoogste kwaliteit drop stitch, dit is het materiaal dat aan de binnenkant wordt gebruikt. De hoge dichtheid maakt de kern sterker. De Red Paddle boards zijn uitgevoerd in een MSL-versie (Monocoque Structural Laminate), waardoor ze erg licht zijn in vergelijking tot concurrerende merken. Klik hier voor meer info over MSL- Fusion.

Hoogste druk

Red Paddle kan van alle sup merken de hoogste druk aan. De meeste inflatable stand up paddle boards kunnen een druk aan van rond de 15 psi. Dankzij het betere binnenwerk van Red Paddle Co is het het stijfste inflatable board, dat wel tot 25 psi opgepompt kan worden. Red Paddle beveelt voor het gebruik 15-18 psi aan. Ben je wat zwaarder, dan pomp je het board iets harder op. De boards van Red Paddle Co zijn stijf zonder zwaar te zijn en licht zonder dun te zijn.

Red Paddle: Never compromise

Red Paddle Co doet nooit concessies op de kwaliteit van een supboard. Wist je dat de productie van 1 supboard 72 uur duurt? 10 keer langer dan de goedkope supboards. Door de speciale productietechniek zijn de supboards van Red Paddle vele malen duurzamer en presteren ze beter. Prijs en kwaliteit verhouding betaald zich echt terug.


Klik hier om te zien waarom je voor een Red Paddle board moet kiezen! Kijk op de website: https://redpaddleco.com/boards/.