SUP Tours & Events

SUP Tours & Events

Heb jij een beginnerscursus SUPpen gevolgd, of al een aantal keer gesupt? Ga dan mee on tour! Scroll naar beneden voor onze geplande tours & ons aanbod op aanvraag.

Regelmatig maken wij een ontspannen suptocht van ongeveer 8 tot 10 km. De SUP tochten duren 2 tot 3 uur, de kosten verschillen per tour en liggen meestal tussen de € 25,- en € 35,- per persoon. Je kunt bij ons een sup huren, of met eigen supboard aansluiten.

Wil je met jouw eigen groep op pad? Dan kunnen we ook een tour speciaal voor jullie plannen! Neem contact met ons op, bel of stuur een appje.

Let op want deze pagina wordt steeds aangevuld met SUPer toffe nieuwe tours, samenwerkingen met andere SUPscholen en veel meer leuks!

26 APRIL
Koningsavondtocht Utrecht Centrum

Na het succes van de twee voorgaande jaren organiseren wij in samenwerking met IKSUP ook dit jaar op koningsavond een tour door Utrecht. Terwijl de vrijmarkt begint  suppen wij door de grachten. Je kijkt je ogen uit en zelf ben je ook een bezienswaardigheid als je door de grachten supt! Meld je hier aan.

10 MEI
Historische Tour
Amersfoort Centrum

Wij komen elk seizoen ontelbaar vaak in het centrum maar dit blijft zo'n leuke route! Ga mee suppen in Amersfoort Centrum langs de prachtige historische gebouwen, Muurhuizen, Monnickendam, Flehite, Koppelpoort en de Lieve Vrouwe toren. Meld je hier aan.

7 JUNI 
Sunset of Yoga
Vuntus Loosdrecht
Wij houden van samenwerken en ook dit jaar organiseren we samen met IKSUP weer het één en ander. De afgelopen twee jaar was dit een combinatie waarbij je kon kiezen voor een heerlijk Yin Yoga les óf een een mooie tour door het prachtige natuurgebied de Vuntus. Na afloop komen we bij elkaar om met een drankje en hapje te genieten van de zonsondergang. En omdat deze avonden zo perfect waren doen we dit jaar precies hetzelfde! Ik ga mee!

Wijk bij Duurstede

Kastelen en oude dorpjes. Een prachtig stukje over de Kromme Rijn en vervolgens onder alle bruggetjes van de Langbroekerdijk en door het bos richting Wijk bij Duurstede.

Bunschoten-Spakenburg

Suppen op het Eemmeer en door de oude haven van Bunschoten-Spakenburg. Met een avondtocht geniet je ook nog van een prachtige zonsondergang.

Lockhorsterbos Leusden

Een stukje bos dichtbij de stad. Ga mee Touren richting Leusden. Net buiten de stad Amersfoort ga je door een prachtig stukje van het Lockhorsterbos.