Suppen in Amersfoort en omstreken


Lakeside SUP Tours


SUP Tourtjes

Heb jij een beginnerscursus SUPpen gevolgd, of al een aantal keer gesupt? Ga dan mee on tour!

Om de week maken wij een ontspannen suptocht van ongeveer 8 tot 10 km. De SUP tochten duren 2 tot 3 uur en zijn vaak in de ochtend of avond wanneer het doorgaans heerlijk rustig op het water is. Je kunt bij ons een sup huren, of met eigen supboard aansluiten.

Board meeting?

Deze SUP tochten zijn ook als bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeestje te boeken. Nog geen sup ervaring? Uiteraard krijgen jullie een korte SUP-instructie en starten we rustig aan voordat we het tochtje gaan maken. Voor degene die liever zittend het water op gaat kunnen we ook onze kano's meenemen.

Ben je met minimaal 5 personen en wil je op een andere datum dan online beschikbaar? Neem contact op, dan plannen we het in.

Locaties

Amersfoort Centrum

Suppen in Amersfoort met Lakeside SUP

Ga mee suppen in Amersfoort Centrum langs de prachtige historische gebouwen, Muurhuizen, Monnickendam, Flehite, Koppelpoort en de Lieve Vrouwe toren.

Leusden Grebbelinie


Wie van de natuur houdt gaat mee suppen in Leusden. We suppen een stukje van de Grebbelinie over het Valleikanaal en door het bos op de Heiligenbergerbeek.

Bunschoten- Spakenburg


Suppen op het Eemmeer en door de oude haven van Bunschoten-Spakenburg. Met een avondtocht geniet je ook nog van een prachtige zonsondergang.

Wijk bij Duurstede


Kastelen en oude dorpjes. Een prachtig stukje over de Kromme Rijn en vervolgens onder alle bruggetjes van de Langbroekerdijk en door het bos richting Wijk bij Duurstede.

Lockhorsterbos Leusden

SUP Amersfoort tour Lockhorsterbos

Een stukje bos dichtbij de stad. Ga mee Touren richting Leusden. Net buiten de stad Amersfoort ga je door een prachtig stukje van het Lockhorsterbos.

Giethoorn


Ga mee onder alle bruggetjes van 'Hollands Venetië' door! Over het 'Zwanenmeer' en door het kraggenlandschap; een oase van rust, ruimte en riet.

Ga je mee on tour?!