SUP Tours & Events

SUP Tours & Events

Heb jij een beginnerscursus SUPpen gevolgd, of al een aantal keer gesupt? Ga dan mee on tour! Scroll naar beneden voor onze geplande tours & ons aanbod op aanvraag.

Regelmatig maken wij een ontspannen suptocht van ongeveer 8 tot 10 km. De SUP tochten duren 2 tot 3 uur, de kosten verschillen per tour en liggen meestal tussen de € 25,- en € 35,- per persoon. Je kunt bij ons een sup huren, of met eigen supboard aansluiten.

Wil je met jouw eigen groep op pad? Dan kunnen we ook een tour speciaal voor jullie plannen! Neem contact met ons op, bel of stuur een appje.

Let op want deze pagina wordt steeds aangevuld met SUPer toffe nieuwe tours, samenwerkingen met andere SUPscholen en veel meer leuks!

5 JULI - VOLGEBOEKT
Sunset SUP Tour
Kromme Rijn Utrecht

Volgens ons één van de mooiste stukjes natuur, prachtig rustig water en een heerlijk restaurant als vertrek en eindpunt. Tijdens de zonsondergang peddelen we door het prachtige bos van Amelisweerd en spotten we misschien wel de ijsvogel of ringslang. Ga je met ons mee? Geef je hier op.

19 JULI & 4 AUGUSTUS 
SUP Yoga
Amersfoort Vathorst

Start je jouw zondag graag heel relaxt of eindig je jouw werkweek liever helemaal ontspannen? Ga met ons mee op de Laak voor SUP Yoga. We peddelen een stukje de wijk uit en de natuur in, bij het eilandje in de polder leggen we de boards vast en kun je genieten van een relaxte yogales op de SUP. Je hoeft niet super lenig te zijn of een gevorderde supper!  Ik ga mee!

28 JULI
SUP Sunrise Tour
Lockhorsterbos
Leusden

Voor de échte vroege vogels! Deze zondag zien we de zonsopkomst vanaf onze SUPs in het Lockhorsterbos, een prachtig stukje natuur net buiten Amersfoort. Daar kom je graag vroeg je bedje voor uit! Meld je hier aan.

9 AUGUSTUS
Friday Night
City Tour
Amersfoort Centrum

Op veler verzoek gaan wij weer het centrum van Amersfoort in op vrijdag avond. We starten in het groen van Park Randenbroek en peddelen daarna door de historische grachten van Amersfoort! Meld je hier aan.

23 AUGUSTUS
SUP Sunset Tour
Drontermeer
Dronten

Eén van onze favoriete trainingslocaties maar ook prachtig aan het einde van de dag als de zon ondergaat en het water weer rustig is met overal vogels en groen.Meld je hier aan.