Samenwerkingen

Bij Lot
Amersfoort
Vathorst

Locatie: restaurant Bij Lot 
Activiteiten: Op deze locatie kun je een SUP huren, met ons mee op SUP les of SUP tour en genieten van Waterdorp & alles wat Vathorst & Bij Lot te bieden heeft. Je stapt op bij de privé steiger van Bij Lot! Voor of na jouw SUP avontuur een hapje en drankje op het terras óf bestel een picknickmand om mee te nemen op de SUP voor een picknick op het water.

Parkhuis
Amersfoort
Elisabeth Groen

Locatie: Parkhuis
Activiteiten: Voor of na een tour door Amersfoort Centrum of het Lockhorsterbos lekker op het terras of binnen relaxen, dat kan bij Parkhuis. Ook is het mogelijk bij Parkhuis een zaal te huren voor zakelijke bijeenkomsten en te combineren met een SUP activiteit voor een actieve break van de werkdag!


Theehuis
Mon-Chouette
Leusden

Locatie: Theehuis Mon-Chouette
Activiteiten: Genieten in de natuur met het water direct naast het terras! Voor of na een SUP activiteit kun je hier relaxen met iets lekkers op het terras of gezellig binnen. Op de SUP kun je zelf het Valleikanaal en de Heiligenbergerbeek verkennen of met ons mee op SUP les of SUP tour!

Land in Zicht
Amersfoort
Vathorst

Locatie: Land in Zicht

Activiteiten: Land in Zicht is een groene en sociale onderneming aan de rand van Amersfoort Vathorst. Maak gebruik van verhuurruimtes, tuinderij en winkel en binnenkort van het theehuis met lokaal lekkers. Perfect dus voor een vergadering met aansluitend of tussendoor een SUP activiteit óf een relaxte middag in de natuur en op het water.

Theetuin Heyligenberg
Amersfoort

Locatie: Theetuin Heyligenberg
Activiteiten: Voor of na een tour door Amersfoort Centrum of het Lockhorsterbos neem je plaats in de kas of in de prachtige historische tuin met een kopje thee en iets lekkers. Neem ook iets mee voor thuis, want er is een winkeltje met groenten en fruit uit de tuin!

Four Seasons
Leusden

Locatie: Eventlocatie Four Seasons
Activiteiten: Met een grote groep vrienden, familie of collega's een evenement organiseren? Dat kan bij Four Seasons! Jouw uitje maak je compleet met allerlei activiteiten zoals e-chopper rijden, pizza's bakken en... suppen natuurlijk!

Strandhuys
Nijkerk

Locatie: Strandhuys Nijkerk
Activiteiten: Een dagje strand combineren met een activiteit en lekker eten en drinken, dat kan in Nijkerk! Huur een SUP en verken het open water of ga met ons mee op SUP les of SUP tour, daarna kun je lekker relaxen op het terras of in de serre van Strandhuys Nijkerk.