06 - 438 50 710        info@lakesidesup.nl

LAKESIDE SUP VERHUUR

Samen suppen of alleen, Lakeside SUP verhuurt vanaf de Markenhaven in Amersfoort Vathorst sup boards inclusief peddels van Red Paddle Co per uur. Red Paddle Co is de nummer 1 op gebied van inflatable supboards. Hierdoor ben je verzekerd van het allerbeste stand up paddle materiaal. Ze zijn stijver en duurzamer dan andere en zo ontworpen dat je in alle wateren kunt peddelen. Bovendien neem je ze gemakkelijk mee naar de plek waar jij wilt suppen. Wil je liever eerst een suples volgen, kijk dan op onze pagina Sup Lessen voor onze Sup beginnerscursus in Amersfoort!

Mocht je een RED Paddle board willen kopen of een dag of langere periode willen huren, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

TARIEVEN SUP VERHUUR

Tarieven gelden tot 8 personen. Bij meer personen vraag naar de mogelijkheden.   

Volwassenen

Wij hebben diverse boards, incl peddel te huur. Zowel voor de beginner als voor de gevorderde supper. Voor jouw telefoon hebben wij waterdichte telefoonhoesjes te koop.

1/2 uur    

8,00
1 uur

15,00
ieder volgend half uur     

5,00
halve dag (3,5 uur)

35,00

8 uur

55,00

Wetsuit p.p.

5,00

Kinderen

Voor kinderen van 9 tot 16 jaar hanteren wij een lager tarief. Tot 16 jaar moet er wel een volwassen begeleider bij aanwezig zijn, zij dienen beiden in bezit te zijn van tenminste zwemdiploma A.

1/2 uur

7,00
1 uur     

12,50
ieder volgend half uur    

5,00
halve dag

30,00
8 uur

50,-
Wetsuit p.p.

3,00

Strippenkaart

Voor wie graag vaker wil suppen hebben we een strippenkaart. Dat is urenlang peddelplezier voor een aangename prijs. Aan het einde van 10 uur suppen heb je, naast volop plezier ook sterke spieren én een goede conditie!

Naast de strippenkaart van 10 uur, bieden we ook een kaart voor 5 uur aan.

Volwassenen 10 uur  

125,00
Kinderen (< 16 jr) 10 uur  

100,00
Volwassenen 5 uur

62,50
Kinderen (<16 jr) 5 uur

50,00

Voorwaarden

 • Deelname geschiedt geheel op eigen risico.
 • Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een WA verzekering en minimaal zwemdiploma A.
 • Deelnemers hebben geen lichamelijke klachten die het suppen of de veiligheid in de weg staan. Mocht je last hebben van een blessure of andere fysieke klanten, dan wordt je geacht dit te melden.
 • Bij huurder tot 16 jaar dient er begeleiding te zijn van tenminste 1 volwassene boven 21 jaar.
 • Disclaimer dient getekend te worden door elke huurder (en/of begeleiding van minderjarige huurder) en verklaart hiermee de voorwaarden die gelden te hebben gelezen.
 • Bij te laat inleveren van het board wordt er minimaal een extra ½ uur boardhuur in rekening gebracht (afhankelijk van tijdsoverschrijding).
 • Wij leveren kwaliteit materiaal en verwachten dat iedere deelnemer zorgvuldig met het door ons aangeleverde materiaal omgaat. Bij schade, verlies of diefstal wordt dit in rekening gebracht.
 • Bij verhuur is afgifte van een geldig legitimatiebewijs óf 100 euro borg verplicht.

4 persoons race SUP; De RED Paddle Co Dragon

Huur nu ook onze 4 persoons race SUP, de RED Paddle Co Dragon. Test je balans en snelheid of maak gewoon veel plezier met deze 4-persoons SUP. Zowel voor kinderen als volwassenen.

Erg leuk voor groepen en een unieke ervaring; team spirit, bedrijfsuitjes, teambuilding, vriendinnendag, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, familiedag e.d.

1 uur     

€   

60,-

2 uur aansluitend

€   

100,-

3 uur aansluitend

€   

140,-

Ieder volgend uur

€   

25,-


Wist je dat er zelfs wereldkampioenschappen mee worden gedaan? Kijk op de website van Red Paddle Co: https://www.dragonworldseries.com/welcome

RED Paddle Co DragonSchoon water

Lakeside SUP wil iedereen graag laten genieten van het (natuur)gebied op en rondom De Laak, maar ook aandacht vragen voor de kwetsbaarheid. Zodat onze kinderen en kleinkinderen, maar ook de dieren er nu en in de toekomst van kunnen blijven genieten. Daarom vragen wij aandacht voor schoon water en met name voor de gevolgen van plastic zwerfafval in het water. 

Laat tijdens uw tocht alstublieft geen afval achter, maar neem het mee!

Respect voor medegebruikers en bewoners van en om het water staat daarom centraal.

Suppen en het weer

In principe kan het suppen altijd door gaan, behalve bij harde wind en onweer. Regen blijkt vaak geen erge storende factor te zijn, zodra je op het water bent heb je niet eens meer door dat het regent. Wij houden de weersvoorspellingen altijd in de gaten en houden bij een erg slecht weer-voorspelling contact met je. De sup verhuur of sup tocht wordt dan verschoven naar een ander moment.

Wat neem je mee?

 • Trek zwemkleding en/of sportkleding aan (hardloopkleding is perfect).
 • Surf- of gymschoenen die ook nat mogen worden (op blote voeten kan natuurlijk ook; wij hebben voor 1,- surfschoenen te huur).
 • Handdoek.
 • Voor alle zekerheid een extra setje kleding (maar uit ervaring wordt dit vaak niet gebruikt).
 • Zonnebrand en eventueel anti-insectenspray.
 • Een flesje water voor onderweg.

Openingstijden

Van 1 april tot 31 oktober op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 9.00 tot 21.00 uur. Laatste afvaart 20.00 uur. Woensdag en donderdag op aanvraag.

Een supboard huren kan door online aan te melden, te mailen naar info@lakesidesup.nl of telefonisch via 06-43850710.

We hopen je te mogen ontvangen bij Lakeside SUP!