SUP HUREN IN AMERSFOORT VATHORST


LAKESIDE SUP VERHUUR AMERSFOORT VATHORST

Lakeside SUP is niet alleen een SUP-school, maar verhuurt in Amersfoort Vathorst ook supboards van de beste kwaliteit. Samen suppen of alleen, ook voor het huren van een SUP board ben je bij ons aan het juiste adres!

Ga je voor de eerste keer suppen? In Vathost is het water perfect voor beginners; ondiep, rustig water en de route kun je net zo kort of lang maken als je wilt. Bij de prachtige villa's naar binnen spieken, of juist tussen de weilanden door naar Bunschoten-Spakenburg, zeker weten dat jij hier geniet op het water.

Heb je al SUP ervaring, dan kun je het supboard gelijk meenemen. Zo niet, kom 10 minuten eerder dan geven wij vooraf een korte instructie op de kant.

Kano varen in Amersfoort Vathorst

Is er iemand in jouw groep die liever zittend dan staand het water op gaat? Kom dan kanoën en huur één van onze kano's of kajaks! Voor meer info over kanovaren in Amersfoort Vathorst: www.kanoverhuurvathorst.nl

Hoe lang reserveer je de sup?

1 uur suppen
Je kunt vanaf onze locatie in wijkdeel De Laak ruim een uur suppen zonder dat je hoeft te klunen.
3 uur suppen
Wil je iets verder weg naar Waterdorp en de Laakse Tuinen én meer natuur, dan moet je 1x de sup uit het water tillen om een sluis te passeren.
Tip: ga lekker wat eten of drinken bij restaurant Bij Lot.
Hele dag suppen
Wil je naar restaurant de Kooi in Bunschoten Spakenburg en daar ook even wat drinken, huur dan een hele dag. Retour is dit 10 km. Ben je gevorderd, ga dan eens naar de oude haven van Bunschoten Spakenburg, dit is 20 km.
Zie ook onze pagina SUP routes Amersfoort Vathorst.

SUP huren in Amersfoort

Prijs SUP huren in Amersfoort per supboard:

1 uur  € 15,-
3 uur€ 27,-
Hele dag€ 55,-
1 uur gezin (4p)€ 50,-


Gezellig een keert samen suppen, met vrienden, familie, teamuitje, bedrijfsuitje of gewoon om het te proberen? Huur een SUP!

Wij werken met SUP boards van Red Paddle Co, dé nummer 1 op gebied van inflatable supboards. Zo ben je verzekerd van het allerbeste SUP materiaal.

Kies uit allround supboards voor de beginners, sport boards voor de iets meer ervaren suppers of ga voor een race sup board.

Strippenkaart SUP verhuur

Prijs strippenkaart SUP verhuur 

Allround en touring supboard:

10 x 1 uur  € 115,-

Race board:
10 x 1 uur € 175,-

SUP & go! Voor wie voor gemak en kwaleit gaat. Altijd verzekerd van het beste materiaal, geen hoge aanschafkosten en geen gedoe met opslag, meenemen of oppompen van jouw SUP.

En als je wilt, iedere keer een ander type sup board. Of juist lekker vertrouwd dezelfde.

Met de strippenkaart boek je tot 2 uur van te voren online jouw datum in en al het materiaal ligt voor je klaar! SUP & go!


 SUP verhuur 4p Dragon

Prijs SUP verhuur 4p Dragon per board:

1 uur  € 49,-
3 uur€ 85,-
Hele dag€ 129,-


De Dragon is een 4 persoons race SUP.

Test je balans en snelheid of maak gewoon veel plezier met deze 4-persoons SUP. Zowel voor kinderen als volwassenen.

Erg leuk voor groepen en een unieke ervaring; team spirit, bedrijfsuitjes, teambuilding, vriendinnendag, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, familiedag e.d. Nieuwsgierig?

Bekijk de link Dragon wereldkampioenschappen

Basis tips om te suppen

Bekijk hieronder de instuctie: De basis tips om te suppen:

Hoe stel je de SUP peddel in

Bekijk hieronder de instuctie: hoe stel je de SUP peddel in:

SUP Verhuur in Amersfoort en omgeving

Lakeside SUP is er voor SUP verhuur in Amersfoort en omgeving. Inmiddels hebben wij veel mensen leren suppen en weet iedereen ons voor SUP advies, sup verhuur en suples in Amersfoort te vinden. Voor de suplessen en SUP verhuur weten deelnemers uit Amersfoort, Vathorst, Hoogland, Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Leusden, Barneveld, Ede, Wageningen, Lunteren, Veenendaal, Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Maarsbergen, Maarn, Driebergen, Zeist, Soest, Doorn, Leersum, Wijk bij Duurstede, Hoogland, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Baarn, Putten, Ermelo, Huizen, Blaricum, Hilversum ons te vinden.

Contact

Lakeside SUP

Markenhaven 56

3626 AC Amersfoort

 06 - 438 50710 tussen 9:00 en 17:00

 isabella@lakesidesup.nl