SUP Verhuur

SUP Verhuur

Lakeside SUP is niet alleen een SUP-school, maar verhuurt ook supboards van de beste kwaliteit. Samen suppen of alleen, ook voor het huren van een SUP board ben je bij ons aan het juiste adres!

Ga je voor de eerste keer suppen? We geven altijd een uitleg op de kant en indien gewenst krijg je van ons een mooie route, met top tips, mee!

Heb je al SUP ervaring, dan kun je het supboard gelijk meenemen. 

Is er iemand in jouw groep die liever zittend dan staand het water op gaat? Kom dan kanoën en huur één van onze kano's of kajaks! Voor meer info over kanovaren in Amersfoort Vathorst: www.kanoverhuurvathorst.nl

SUP verhuur

Prijs SUP huren per supboard:

1 uur  € 15,-
2 uur€ 20,-
3 uur  € 25,-  
2 uur gezin (4p)€ 65,-


Gezellig een keert samen suppen, met vrienden, familie, teamuitje, bedrijfsuitje of gewoon om het te proberen? Huur een SUP!

Wij werken met SUP boards van Red Paddle Co, dé nummer 1 op gebied van inflatable supboards. Zo ben je verzekerd van het allerbeste SUP materiaal.

Kies uit allround supboards voor de beginners, sport boards voor de iets meer ervaren suppers of ga voor een race sup board.

SUP verhuur strippenkaart

Prijs strippenkaart SUP verhuur:

10 x 1 uur allround
  € 115,-
10 x 1 uur raceboard€ 175,-
SUP & go! Voor wie voor gemak en kwaliteit gaat. Altijd verzekerd van het beste materiaal, geen hoge aanschafkosten en geen gedoe met opslag, meenemen of oppompen van jouw SUP.

En als je wilt, iedere keer een ander type sup board. Of juist lekker vertrouwd dezelfde.

Met de strippenkaart boek je online jouw datum in en al het materiaal ligt voor je klaar! SUP & go!


SUP verhuur 4persoons SUP

Prijs SUP verhuur 4persoons Dragon:

2 uur  € 55,-
3 uur€ 65,-
De Dragon is een 4persoons race SUP.

Test je balans en snelheid of maak gewoon veel plezier met deze 4-persoons SUP. Zowel voor kinderen als volwassenen.

Erg leuk voor groepen en een unieke ervaring; team spirit, bedrijfsuitjes, teambuilding, vriendinnendag, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, familiedag e.d. Nieuwsgierig?

Bekijk de link Dragon wereldkampioenschappen

Basis tips om te suppen

Bekijk hieronder de instuctie: De basis tips om te suppen:

Hoe stel je de SUP peddel in

Bekijk hieronder de instuctie: hoe stel je de SUP peddel in:

SUP Verhuur in Amersfoort en omgeving

Lakeside SUP is er voor SUP verhuur in Amersfoort en omgeving. Inmiddels hebben wij veel mensen leren suppen en weet iedereen ons voor SUP advies, sup verhuur en suples in Amersfoort te vinden. Voor de suplessen en SUP verhuur weten deelnemers uit Amersfoort, Vathorst, Hoogland, Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Leusden, Barneveld, Ede, Wageningen, Lunteren, Veenendaal, Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Maarsbergen, Maarn, Driebergen, Zeist, Soest, Doorn, Leersum, Wijk bij Duurstede, Hoogland, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Baarn, Putten, Ermelo, Huizen, Blaricum, Hilversum ons te vinden.