SUP Advanced Training op Raceboards

SUP Advanced Training op Raceboards

Zie jij suppen ook als sport, wil jij meer uit het suppen halen, snelheid maken en echt actief trainen? Kom dan naar onze SUP advanced training. De SUP advanced trainingen zijn geschikt voor de vergevorderde supper vanaf 15 jaar.

Wat kan je van de SUP Advanced Training verwachten?

Van een gecertificeerd instructeur leer je meer over de peddeltechniek, balanceren, bochten maken, houding en uiteraard snelheid maken, maar dan op een raceboard. We werken op een race SUP vooral aan het uithoudingsvermogen en verhogen van je snelheid.

Door het volgen van de SUP Advanced trainingen ben je nog beter in staat om langere afstanden te peddelen met de juiste techniek, voldoende fysieke én mentale kracht en uithoudingsvermogen. Je kunt mee gaan doen aan wedstrijden en misschien ga je zelfs (net als Ghislaine & Marco) in september de SUP11city wel suppen! 11 steden non-stop in een weekend of de 220 km in in 5 dagen!

Suppen is niet alleen recreatief peddelen maar ook echt een sport in opkomst! Doe jij met ons mee?

Tarieven SUP Advanced Training

Onderstaande tarieven zijn per persoon en inclusief materiaal.

  • Enkele SUP-advanced training € 25,-
  • 3 SUP advanced training € 67,50
  • 10 SUP advanced training € 195,-
  • Huur wetsuit € 5,- bij 3 lessen € 12,- bij meer lessen met wetsuit raden we aan deze zelf te kopen. Bij ons kun je wetsuits van O'Neill en Jobe kopen.

Wanneer?

Dinsdag 19:30 uur 

Zondag 10:00 uur