SUP ADVANCED LES OP RACEBOARD

IN AMERSFOORT VATHORST

SUP Advanced Les met raceboard

Zie jij suppen ook als sport, wil jij meer uit het suppen halen, snelheid maken en echt actief trainen? Kom dan naar onze SUP-school voor de SUP advanced lessen. De SUP advanced lessen zijn geschikt voor de gevorderde supper vanaf 15 jaar.

Wat kan je van de SUP advanced les verwachten?

Van een Watersportverbond en ASI-gecertificeerd instructeur leer je meer over de peddeltechniek, balanceren, bochten maken, houding en uiteraard snelheid maken, maar dan op een raceboard. We werken op een race SUP vooral aan het uithoudingsvermogen en verhogen van je snelheid.

Door het volgen van de SUP Advanced lessen ben je nog beter in staat om langere afstanden te peddelen met de juiste techniek, voldoende fysieke én mentale kracht en uithoudingsvermogen. Je kunt mee gaan doen aan wedstrijden en misschien ga je zelfs (net als onze instructrice Ghislaine) in september de SUP11city wel suppen! 11 steden non-stop in een weekend of de 220 km in in 5 dagen!

Suppen is niet alleen recreatief peddelen maar ook echt een sport in opkomst!

Doe jij met ons mee?

Tarieven SUP Advanced les

Onderstaande tarieven zijn per persoon en inclusief raceboard.

  • Enkele SUP-advanced les € 25,-
  • 3 SUP advanced lessen € 67,50
  • 10 SUP advanced lessen € 195,-
  • Huur wetsuit € 5,- bij 3 lessen € 12,- bij meer lessen met wetsuit raden we aan deze zelf te kopen. Bij ons kun je wetsuits van O'Neill en Jobe kopen.

Wanneer?

Dinsdag 20:30 uur (van oktober tot en met maart om 19:15 uur)

Contact

Lakeside SUP

Markenhaven 56

3626 AC Amersfoort

 06 - 438 50710 tussen 9:00 en 17:00

 isabella@lakesidesup.nl