SUP Lessen in Amersfoort en Omstreken

SUP Lessen in Amersfoort en Omstreken

Op zoek naar sup les of sup school in Amersfoort of ergens in de buurt? Met jouw eigen materiaal óf een board van ons?  Dan ben je hier al sinds 2017 aan het juiste adres!

Suppen is gemakkelijk te leren. Tóch is het aan te raden SUPles te nemen, suppen is véél meer dan een SUPboard met peddel kopen en het water op gaan. Er zijn vele types SUP boards en peddels en iedereen heeft een andere voorkeur of een ander doel om te suppen. Ontdek wat bij jou past; try before you buy! 

Met ons SUP Starterspakket heb je alles in één, beginners- en vervolglessen en een aantal uur vrij in te vullen. Losse lessen boeken kan ook; In de SUP beginners en SUP vervolglessen leer je niet alleen techniek maar ook over veiligheid en wat belangrijk is om te suppen. Kennis van omstandigheden, weer, stroming, locaties, wat neem je mee en hoe ga je met het materiaal om. Ben je al vergevorderd? Ook dan kun je bij ons terecht, wij hebben een aantal 14ft race boards en full carbon peddels, deze boards gebruiken wij onder andere in de SUP Advanced trainingen, voor de echte watersporter!

Suppen leer je in Amersfoort bij SUP school Lakeside SUP van professionele instructeurs. Wij gaan voor kwaliteit, daarom zijn al onze instructeurs gecertificeerd Watersportverbond en/of ASI (Acadamy of Surfing Instructeurs) en werken wij met de beste merken; RED Paddle Co, Starboard, NSP en Mistral.

De SUPlessen en SUP cursussen gaan altijd door, alleen bij onweer of storm kunnen we annuleren, we nemen vooraf altijd contact op mocht de les niet doorgaan. De beginners en gevorderden lessen worden gegeven vanaf april en gaan door tot eind september. Privéles kan het gehele jaar en ook in de winter suppen wij door met de gevorderden door. 

Heb je een leuke groep vrienden, familie, collega's, buren etc. etc.? Ook met jouw eigen groep kunnen we een cursus op maat samenstellen!

SUP Starterspakket

Het SUP starterspakket bevat 3 beginnerslessen, 3 vervolglessen en 4 uur vrij in te vullen! Alles in één voor een top start van jouw SUP seizoen.

SUP Beginnersles

Volg bij ons een SUP beginnersles of cursus van 3 lessen, van gediplomeerde instructeurs leer je de basis van het suppen!

SUP Vervolgles

SUP vervolgles is voor iedereen die de SUP basistechniek onder controle heeft en meer wil leren. Techniek, bochten, snelheid e.d.


SUP Advanced Training

SUP advanced training, snelheid maken, interval trainen en techniek en gaat het gehele jaar door!

SUP Yoga 

SUP Yoga: echt even een moment voor jezelf, je hoofd leeg maken en tot rust komen op het water.

SUP Kids les

Sport, plezier en ontspanning. Tijdens de SUP kids les leren ze op een veilige én leuke manier suppen.

SUP Fitness

Plezier en sporten op het water! Met SUP Fitness combineren we een sportieve bootcamp met het suppen.

SUPles 60 plussers

Speciaal voor senioren, de SUPles 60 plussers. Leer in kleine groepjes suppen met leeftijdgenoten.

SUP Privéles 

Liever alleen en volledige aandacht? Een SUP privéles wordt afgestemd op jouw of jullie kennis en ervaring.

SUP lessen in Amersfoort en omgeving

SUP lessen in Amersfoort en omgeving. Inmiddels hebben wij veel mensen leren suppen en weet iedereen ons voor SUP advies, sup verhuur en suples in Amersfoort te vinden. Voor de sup beginners lessen en overige sup lessen komen onze klanten onder andere uit Amersfoort, Vathorst, Hoogland, Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Leusden, Barneveld, Ede, Wageningen, Lunteren, Veenendaal, Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Maarsbergen, Maarn, Driebergen, Zeist, Soest, Doorn, Leersum, Wijk bij Duurstede, Hoogland, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Baarn, Putten, Ermelo, Huizen, Blaricum, Hilversum.