SUP LESSEN IN AMERSFOORT EN OMSTREKEN


SUP LES IN AMERSFOORT

Op zoek naar sup les of sup school in Amersfoort? Bij ons ben je al sinds 2017 aan het juiste adres!

Suppen is gemakkelijk te leren. Tóch is het aan te raden SUPles te nemen. Een verkeerd aangeleerde SUP techniek is moeilijker af te leren dan met de juiste techniek te leren suppen. Bovendien is suppen meer dan een SUP-board kopen en ongetraind het water op gaan. Er zijn vele types SUP boards, peddels, leashes, pompen en merken van totaal verschillende kwaliteit. Ontdek eerst wat bij jou past; try before you buy! In de sup beginners en vervolglessen leer je niet alleen techniek maar ook over veiligheid en wat belangrijk is om te suppen. Kennis van omstandigheden, weer, stroming, locaties, wat neem je mee en hoe ga je met het materiaal om.

Suppen leer je in Amersfoort bij SUP school Lakeside SUP van profesionele instructeurs. Wij gaan voor kwalitiet, daarom zijn al onze instructeurs gecertificeerd Watersportverbond of ASI (Acadamy of Surfing Instructeurs) en werken wij met dé nummer 1 inflatable SUPs van RED Paddle Co.

De SUPlessen (Stand up paddle lessen) en SUP cursussen beginnen in april en gaan door tot eind september. Privéles kan het gehele jaar en ook in de winter suppen wij door met de gevorderden door. De SUPlessen starten aan de Markenhaven nummer 56 in Amersfoort.

SUPles op een raceboard

Wil jij meer en sneller? Je kunt bij ons ook SUPles krijgen op een race sup. Deze zijn een stuk smaller en sneller dan de allround en touring boards. Wij hebben zowel inflatable raceboards van Red Padlle, Shark Sups als een paar hardboard raceboards van Mistral en Starboard. SUP advanced lessen op een racesup zijn op dinsdagavond om 20:30.

Kun je niet op dinsdag of woensdag, vraag naar de mogelijkheden.

SUP beginnersles

Een verkeerde SUP techniek leer je niet zomaar af. Volg daarom een SUP beginnersles of cursus van 3 lessen.

SUP vervolgles

SUP vervolgles is voor iedereen die de SUP basistechniek onder controle heeft en meer wil leren. Techniek, bochten, snelheid e.d.


SUP privéles

Liever alleen en volledige aandacht? Een SUP privéles wordt afgestemd op jouw of jullie kennis en ervaring.

SUP Fitness

Plezier; met SUP Fitness / Bootcamp gaan we verder met techniek, snelheid en core oefeningen.

SUP Yoga Amersfoort

SUP-yoga Amersfoort: echt even een moment voor jezelf, je hoofd leeg maken en tot rust komen.

SUP Kids les

Sport, plezier en ontspanning. Tijdens de SUP kids les leren ze op een veilige én leuke manier suppen.

SUP Starterspakket

Het SUP starterspakket bevat 3 SUP beginnerslessen, 3 vervolglessen en 4 keer SUP huren, of SUP vervolgles. Ideaal om ook verschillende sups te testen!

SUPles 60 plussers

Speciaal voor senioren, de SUPles 60 plussers. Leer in kleine groepjes suppen met leeftijdgenoten.

SUP Advanced les

SUP advanced les is echt sporten; snelheid maken, interval trainen en techniek en gaat het gehele jaar door!

We hopen je te mogen ontvangen bij Lakeside SUP!

SUP lessen in Amersfoort en omgeving

SUP lessen in Amersfoort en omgeving. Inmiddels hebben wij veel mensen leren suppen en weet iedereen ons voor SUP advies, sup verhuur en suples in Amersfoort te vinden. Voor de sup beginners lessen en overige sup lessen komen onze klanten onder andere uit Amersfoort, Vathorst, Hoogland, Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Leusden, Barneveld, Ede, Wageningen, Lunteren, Veenendaal, Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Maarsbergen, Maarn, Driebergen, Zeist, Soest, Doorn, Leersum, Wijk bij Duurstede, Hoogland, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Baarn, Putten, Ermelo, Huizen, Blaricum, Hilversum.

Contact

Lakeside SUP

Markenhaven 56

3626 AC Amersfoort

 06 - 438 50710 tussen 9:00 en 17:00

 isabella@lakesidesup.nl