SUP Starterspakket, alles in één!

SUP Starterspakket

Is de SUPwereld nieuw voor jou en wil je gelijk een goede start maken? Ga dan voor ons Starterspakket, 3 beginners lessen, 3 vervolg lessen en daarna nog 4 uur naar keuze in te vullen!

Wat kan je verwachten?

Bij het starterspakket krijg je 3 SUP beginnerslessen en 3 SUP vervolglessen. Daarna kun je nog 4 uur zelf invullen, bijvoorbeeld met Advanced Training óf één van onze tours!

In de eerste lessen leer je van gecertificeerde instructeurs de SUP basistechniek, waarbij techniek, houding, veiligheid en materiaalgebruik centraal staan. In de SUP vervolglessen gaan we je meer leren over de peddeltechniek, balanceren, bochten maken, uitwijken, houding en als je het wilt; leren vallen en weer op je board te klimmen. We werken ook aan het uithoudingsvermogen en het verhogen van je snelheid. En als je wilt, iedere keer op een ander type of merk board en met verschillende peddels. Dit is de beste mogelijkheid om te zien en voelen wat het beste bij jou past mocht je daarna zelf een peddel of SUPboard willen aanschaffen.

Tarief SUP Starterspakket

Onderstaande tarieven zijn per persoon en inclusief materiaal.

  • 3 SUP Beginners lessen
  • 3 SUP Vervolg lessen
  • 4 uur naar keuze in te vullen
  • Totaal € 150,-
  • Huur wetsuit en surfschoentjes per keer € 4,- 

Wanneer

Dinsdag en Donderdag 19:30 uur beginnersles

Donderdag 19:30 vervolgles

Dinsdag 19:30 en Zondag 10:00 vervolg / advanced les

Kijk op onze Tours & Events pagina voor de geplande tours!