SUP Uitjes & Activiteiten

SUP Uitjes en Activiteiten in Amersfoort en omstreken

Op zoek naar een sportief teamuitje, bijzonder vrijgezellenfeest, leuke familiedag of spetterend kinderfeestje? Kom suppen bij Lakeside SUP! 

Onze thuishaven is Amersfoort, maar wij voelen ons overal als een vis in het water. Met onze SUP bus zijn wij mobiel om van elke locatie een toffe SUP plek te maken. We passen ons altijd aan de groep en omstandigheden aan, nemen een pauze indien gewenst en onderweg maken we SUPer veel foto's als aandenken. Hieronder een greep uit ons assortiment, met de vrolijke foto's die daarbij horen natuurlijk! 

Een gemiddeld SUP uitje duurt 1,5 tot 2 uur en de kosten per persoon verschillen per uitje of activiteit, onderaan deze pagina ons aanvraagformulier, bellen of appen mag ook! 

Ook plannen we regelmatig leuke tours en events in waarbij je aan kunt sluiten, samen met iemand of alleen. Kijk daarvoor op onze Tours & Events pagina!

SUP kinderfeestje

Jarig? Ga voor een SUP kinderfeestje! Kinderen en water; de perfecte combinatie. Geef hen er een sup bij en het feest is compleet.


SUP team of bedrijfsuitje

Ontdek tijdens een SUP team of bedrijfsuitje in Amersfoort hoe leuk suppen is tijdens een SUP clinic met jouw team, bedrijf of vriendenclub


SUP clean up

Ook zo'n hekel aan zwerfafval? Ga mee met SUP clean up in Amersfoort. Maak er een maatschappelijk verantwoord uitje van en ontdek hoe leuk het is om plastic te vissen!


SUP vrijgezellenfeestje

Een sportief maar ook relaxed vrijgezellenuitje? Ga voor een SUP vrijgezellenfeestje in Amersfoort! Een SUPtour, een workout op de sup, sup yoga, het kan allemaal.


SUP familie- vriendendag

Sportieve familie- of vriendendag en ook nog Coronaproof iets organiseren? Ga voor een SUP familiedag of vriendendag en kom in Amersfoort suppen en/of kanoën!


SUP tours Amersfoort

Wil jij met andere suppers lekker ontspannen een suptour van ongeveer 8 - 10 km maken? Ga dan mee met onze SUP tours in omgeving Amersfoort.


Aanvraagformulier Uitje of Activiteit