VRIJGEZELLENFEESTJE SUPPEN IN AMERSFOORT EN OMGEVINGSuppen in Amersfoort Vathorst


VRIJGEZELLENUITJE SUPPEN

Een sportief maar ook relaxed vrijgezellenuitje? Neem de vrijgezel mee suppen in Amersfoort of omgeving bij Lakeside SUP!

Een SUPtour, een workout op de sup, yoga op de sup, het kan allemaal.

Suppen is erg leuk als groepsactiviteit. Het is sportief, ontspannend, uitdagend en met de juiste aanwijzingen door een ervaren instructeur voor iedereen snel op te pakken. Plankenkoorts is nergens voor nodig, doorgaans vaar je gemakkelijk een hele ronde zónder eraf te vallen. Bovendien, je hoeft niet te staan; je kunt ook op je knieën, zittend en zelfs liggend jezelf op de plank voortbewegen.

Mocht je elkaar juist in het water willen krijgen, dan hebben wij genoeg uitdagingen en spelletjes om dat voor elkaar te krijgen

Zijn er deelnemers die liever in een kano meegaan? Geen probleem, wij hebben 1, 2 en 3 persoons kano's.

Kwaliteit is verzekerd want wij werken uitsluitend met Watersportverbond gecertificeerd instructeurs en dé nummer 1 inflatable sups van Red Paddle Co.De SUP Clinic

Bij aankomst krijgen jullie een korte SUP-instructie over het materiaal, hoe je te water gaat, hoe je op de SUP komt, afstapt en de techniek van het peddelen en het draaien. Daarna gaan we zo snel mogelijk het water op. We beginnen op de knieën en zodra iedereen een beetje gewend is gaan we staand peddelen en een tochtje maken.

Indien gewenst maken we er een SUP bootcamp of SUP yoga avontuur van.

Ontvangst met koffie/thee/gebak, een lunch, borel of diner na de SUP clinic kan bij één van onze partners. Bijvoorbeeld Bij Lot aan de Hogesteeg, of Theehuis Monchouette in Leusden. Voor het centrum stappen we op bij het Park Randenbroek.

Wil je het feestje op een andere manier invullen, korter of langer suppen, of heb je nog vragen, neem dan contact op voor de mogelijkheden.


Tarief SUP Clinic

€ 29,50 p.p. in Amersfoort Vathorst

€ 34,00 p.p. in Amersfoort Centrum, Leusden, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk

Overige locaties: afhankelijk van afstand.

Tarief is inclusief SUP materiaal, professionele begeleiding van Watersportverbond gecertificeerd instructeurs en een aantal foto's van de activiteit.

Exclusief huur wetsuit: € 4,- per deelnemer.


Ontdek hoe leuk suppen is tijdens een clinic, of koppel er ook een maatschappelijk karakter aan en kies dan voor de SUPclean-up activiteit!

Onze thuishaven is in Amersfoort Vathorst aan de Markenhaven. Indien gewenst kunnen jullie ook suppen in omgeving Amersfoort zoals Baarn, Bunschoten,-Spakenburg, Leusden, Woudenberg of Nijkerk.


Contact

Lakeside SUP

Markenhaven 56

3626 AC Amersfoort

 06 - 438 50710 tussen 9:00 en 17:00

 isabella@lakesidesup.nl