SUP Instructeurs Lakeside SUP

Het Lakeside SUP Team

Lakeside SUP is in juli 2017 opgericht door Isabella. Sinds 2024 is de school overgenomen door Ghislaine. Beide dames werken met heel veel plezier samen en maken er elk seizoen weer een zonnig feestje van samen met de andere instructeurs!

Lakeside SUP gaat voor plezier en kwaliteit op het water. Daarom werken wij alleen met Watersportverbond en/of ASI gecertificeerd instructeurs. 

Wij bieden SUP beginnerslessen, vervolglessen, advanced lessen, SUPyoga, SUP fitness, kinderfeestjes, team- en bedrijfsuitjes en we zijn actief met SUPclean-up activiteiten.

Wil jij een SUP testen of een SUPboard kopen, ook dan ben je bij Lakeside SUP aan het juiste adres!


Ghislaine Cordier de Croust

Hoi! Ghislaine hier!

Mijn eerste kennismaking met stand up paddle (SUP) was in 2017 in de yoga studio tijdens een van de yogalessen die ik gaf. Ik kende het suppen toen alleen nog van horen en zeggen...

Nu zijn we een aantal jaar, 3 SUP opleidingen en 3 voltooide SUP Elfsteden tochten verder! Met heel veel trots mag ik zeggen dat ik eigenaresse ben van Lakeside SUP en dat suppen mijn werk is, al voelt het écht niet als werk! Van iedere les die ik geef krijg ik nog steeds heel veel energie.

Dat enthousiasme deel ik graag door iedereen het hele jaar door verantwoord en veilig over (en in) het water te begeleiden. Van jong tot oud, bedrijfsfeestje, kinderfeestje, gezinnen, vriendinnen en natuurlijk SUP Clean-up. You name it en ik doe het allemaal met een big smile!

Na zo veel prachtige seizoenen heb ik een boekwerk aan ervaringen en oefeningen die je op de sup kunt doen; yoga, bootcamp, interval training, techniek, spelletjes voor groot en klein...

Wat ik het mooiste vind; eigenlijk alles, in de zomer (of winter) voor zonsopkomst met m'n ontbijtje op het water de dag beginnen, de high fives van kids na een kinderfeestje, enthousiaste reacties op foto's die ik onderweg heb gemaakt, de toch-een-beetje-nerveuze beginner die aan het eind zegt "het was veel leuker dan ik dacht", het eind van SUP yoga wanneer iedereen ligt te dobberen, bedrijfsuitjes die eindigen in een zwempartijtje mét mij erbij...

Zoals je merkt ik kan nog wel even doorgaan en misschien gaat mijn volgende quote wel over jouw sup avontuur!


Marco Teodósio

Hi!

My name is Marco, 40 years old, born and raised in Foz do Arelho, Portugal.

Fell in love with the sea when I was young and started Bodyboarding at my local beach at age 12. In 2019 surf spots got very crowded here and trying to keep my contact with the ocean I discover my new passion, the stand up paddle sports. Competed in my first race that same year at the Portugese National long distance championships, never stopped training since that time. Competed in 11 City SUP 2022 and 2023.

The love for the sport is so big that I decided to make the ASI instructors course and share my knowledge and passion with other people.

Love being in contact with the nature, to be on the water, a good training and a good challenge.

See you on the water!!

Isabella Diederich

Aloha, ik ben Isabella en deel mijn passie voor de SUP sport graag met jou!

Even tijd voor jezelf en niets 'moeten'. De rust, vrijheid en ontspanning op het water, de focus op het peddelen en de positieve impact die suppen op je geest heeft deel ik graag met anderen. Daarom heb ik in 2017 Lakeside SUP opgericht.

Sinds 2017 geef ik SUP beginnerslessen. Daar zijn intussen de vervolglessen, Advanced lessen, SUP fitness, tourtjes, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en het geven van advies over het kopen van een SUP bij gekomen. Ik vind het iedere keer weer een feest om zoveel mensen, jong en oud, blij te kunnen maken! Wat soms begint met knikkende knieën en wat spanning, wordt al snel een stralende lach, ontspanning, plezier en af en toe ook een plons.

Suppen een zomersport?

Nee! Alle seizoenen is het genieten op het water! De groep die het hele jaar doorgaat wordt steeds groter. Uiteraard voorzien van de juiste kleding, want veiligheid staat bij mij voorop.

Bij het Watersportverbond (nu SUP Academie) heb ik de opleiding "SUP-instructor 3 Vlakwater" en de "EHBO Water safety" training gevolgd. Nog steeds neem ik bij de toppers van Nederland af en toe een les om zo ook zelf mijn SUP techniek te blijven verbeteren.

Als medeoprichter van Stichting SUPclean-up ga ik voor schone waterwegen en organiseer regelmatig SUPclean-up acties. Een makkelijke en tegelijkertijd sportieve manier voor een vermindering van de Plastic Soep.

Tot op het water!

Yvonne Lekkerkerker

Hi ik ben Yvonne!

Voor mij begon het met een keer een SUP huren en een les te volgen, daarna kwam al gauw een eigen supboard in het bezit. Ik was direct verkocht aan de sport en kwam al snel bij Lakeside SUP terecht. Op slechts enkele ‘peddelslagen’ van huis heb ik hier veel lessen gedaan en ik train hier nog steeds.

Dat het suppen écht een sport is zie je op deze foto, de laatste dag van de SUP Elfsteden tocht, 28km suppen van Dokkum naar Leeuwarden samen met Isabella, terwijl Marco & Ghislaine de volledige SUP Elfsteden deden, 220km in 5 dagen. Natuurlijk allemaal met een medaille aan het eind (en helemaal doorweekt van de regen).

Vorig jaar heb ik de ASI opleiding gevolgd en met veel plezier geef ik nu ook suplessen. Van privéles tot groepen, jong en oud, heerlijk relaxt suppen of een bootcamp op de sup. Vanaf het water is alles mooier, en met de juiste techniek is het nog leuker om te suppen.

Tot gauw op het water!

Ellen Rekké


Hoi, ik ben Ellen!

Ik vind het heerlijk om vanuit mijn voordeur van het water te kunnen genieten. Al jaren sportief op het water, maar toen in 2017 de eerste sups via Lakeside SUP in de wijk Vathorst verschenen, sprak het actieve mij meteen aan. 

Sportief bezig zijn op het water, maar toch een gevoel van ontspanning. Hoewel suppen zeker een echte intensieve sport kan zijn zie ik het liever als een relaxte, maar actieve, bezigheid. Voor mij geen lange races of trainen op snelheid, maar liever mooie tourtjes in prachtige omgevingen of gewoon even een kort rondje door de wijk.

Het leuke van suppen is dat het voor (bijna) iedereen een leuke activiteit is. 
Oud of jong, sportief of juist niet, het maakt niet uit. Ik vind het geweldig om iemand die misschien wat angstig voor de eerste keer op een sup kruipt, na een lesje met plezier en vertrouwen te zien suppen, vaak al staand op de plank. Wat mij betreft alles in het tempo van iedere supper: het plezier staat voorop!

Ik hoop jou ook te mogen verwelkomen bij Lakeside SUP!

Renate Scheuter

"Genieten" dat is mijn motto!

Op de sup geniet ik van de omgeving, van het bewegen, van de rust en de blijheid van mensen die ik les geef of mee heb in een tour.

Suppen geeft een gevoel van vrijheid, het hele jaar door.

Ik sta inmiddels een aantal jaar op de sup en sinds 2020 ben ik Watersportverbond gecertificeerd SUPinstructeur.

Ik werk als verpleegkundige in de wijk in Amersfoort en bij de GGD. Daarnaast ben ik gediplomeerd stepinstructeur. Met Steppen in Amersfoort begeleid ik wekelijks meerdere stepgroepen en geef ik technieklessen. Ik ben dus altijd wel bezig.

Ga je een keer mee het water op?

Ik weet zeker dat ik je kan laten meegenieten op de sup!