SUP INSTRUCTEURS LAKESIDE SUP
De SUP Instructeurs van Lakeside SUP

Lakeside SUP is in juli 2017 opgericht door Isabella. Lakeside SUP gaat voor plezier en kwaliteit op het water. Daarom werken wij alleen met Watersportverbond of ASI gecertificeerd instructeurs.

Onze doelgroep is heel divers, van jong tot oud, recreatief en sportief. Daarom is er een ruim aanbod aan activiteiten.

Wij bieden SUP beginnerslessen, vervolglessen, advanced lessen, SUPyoga, SUP fitness, Kinderfeestjes, team- en bedrijfsuitjes en zijn actief met SUPclean-up activiteiten.

Wil jij een SUP testen en/of een SUPboard kopen, ook dan ben je bij Lakeside SUP aan het juiste adres!
SUP instructeur Lakeside SUP Isabella Diederich, Eigenaresse SUPschool

Isabella Diederich

Aloha, ik ben Isabella en deel mijn passie voor de SUP sport graag met jou!

Even tijd voor jezelf en niets 'moeten'. De rust, vrijheid en ontspanning op het water, de focus op het peddelen en de positieve impact die suppen op je geest heeft deel ik graag met anderen. Daarom heb ik in 2017 Lakeside SUP opgericht.

Sinds 2017 geef ik SUP beginnerslessen. Daar zijn intussen de vervolglessen, Advanced lessen, SUP fitness, tourtjes, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, advies over het kopen van een SUP en een aantal geweldige SUP instructeurs bij gekomen. Ik vind het iedere keer weer een feest om zoveel mensen, jong en oud, blij te kunnen maken! Wat soms begint met knikkende knieen en wat spanning, wordt al snel een stralende lach, ontspanning, plezier en af en toe ook een plons.

Suppen een zomersport?

Nee! Alle seizoenen is het genieten op het water! De groep die het hele jaar doorgaat wordt steeds groter. Uiteraard voorzien van de juiste kleding, want veiligheid staat bij mij voorop.

Bij het Watersportverbond (nu SUP Academie) heb ik de opleiding "SUP-instructor 3 Vlakwater" en de "EHBO Water safety" training gevolgd. Nog steeds neem ik bij de toppers van Nederland af en toe een les om zo ook zelf mijn SUP techniek te blijven verbeteren.

Als medeoprichter van Stichting SUPclean-up ga ik voor schone waterwegen en organiseer regelmatig SUPclean-up acties. Een makkelijke en tegelijkertijd sportieve manier voor een vermindering van de Plastic Soep.

Tot op het water!

Gislaine Cordier de Croust

Hoi! Ghislaine hier, één van de enthousiaste instructeurs bij Lakeside SUP.

In 2018 kwam ik Isabella tegen in de studio tijdens een van de yogalessen die ik gaf. Ik kende het suppen alleen nog van horen en zeggen...

Nu zijn we een aantal jaar, de opleiding SUP-instructor 3 Vlakwater, ASI SUP instructeur1 en zelfs twee voltooide SUP elfsteden tochten verder! Met heel veel trots mag ik zeggen dat het geven van yogalessen en suplessen mijn werk is, al voelt het écht niet als werk! Van iedere les die ik geef krijg ik nog steeds heel veel energie.

Dat enthousiasme deel ik graag door iedereen het hele jaar door verantwoord en veilig over (en in) het water te begeleiden. Van jong tot oud, bedrijfsfeestje, kinderfeestje, gezinnen, vriendinnen en natuurlijk SUP Clean-up. You name it en ik doe het allemaal met een big smile!

Na zo veel prachtige seizoenen heb ik een boekwerk aan ervaringen en oefeningen die je op de sup kunt doen; yoga, bootcamp, interval training, techniek, spelletjes voor groot en klein...

Wat ik het mooiste vind; eigenlijk alles, in de zomer (of winter) voor zonsopkomst met m'n ontbijtje op het water de dag beginnen, de high fives van kids na een kinderfeestje, enthousiaste reacties op foto's die ik onderweg heb gemaakt, de toch-een-beetje-nerveuze beginner die aan het eind zegt "het was veel leuker dan ik dacht", het eind van SUP yoga wanneer iedereen ligt te dobberen, bedrijfsuitjes die eindigen in een zwempartijtje mét mij erbij...

Zoals je merkt ik kan nog wel even doorgaan en misschien gaat mijn volgende quote wel over jouw sup avontuur!Ghislaine Cordier de Croust SUP instructeur Lakeside SUP
Renate Scheuter SUP instructeur Lakeside SUP

Renate Scheuter

"Genieten" dat is mijn motto!

Op de sup geniet ik van de omgeving, van het bewegen, van de rust en de blijheid van mensen die ik les geef of mee heb in een tour.

Suppen geeft een gevoel van vrijheid, het hele jaar door.

Ik sta inmiddels een aantal jaar op de sup en sinds 2020 ben ik Watersportverbond gecertificeerd SUPinstructeur.

Ik werk als verpleegkundige in de wijk in Amersfoort en bij de GGD. Daarnaast ben ik gediplomeerd stepinstructeur. Met Steppen in Amersfoort begeleid ik wekelijks meerdere stepgroepen en geef ik technieklessen. Ik ben dus altijd wel bezig.

Ga je een keer mee het water op?

Ik weet zeker dat ik je kan laten meegenieten op de sup!


Materialen

SUPboards RED Paddle Co

In de SUPschool werken wij met sups van RED Paddle Co. Dé nummer 1 op het gebied van inflatable sup-boards. Enorm sterk en vooral stabiel. Zie ook: Waarom RED Paddle.

Wij hebben bijna alle type boards van RED Paddle Co;

  • allround SUP boards voor de beginners
  • tour boards voor de langere tochten
  • race SUP voor de fanatieke sporters
  • 4 persoons Dragon voor de (family)fun

In de verhuur en verkoop hebben wij ook een aantal andere kwaliteits merken. Zodat je verschillende merken, types en prijsklasses kunt testen. Try before you by!

Zie ook onze SUP shop.


Leash

Draag altijd een leash! Mocht je in het water vallen dan blijft je SUPboard altijd dichtbij.

Zwemvest

Voor jong en oud hebben wij zwemvesten van O'neill. Tot 16 jaar krijgen de kinderen verplicht een zwemvest aan.

Wetsuit

Draag bij een watertemperatuur onder 14 graden altijd een wetsuit of droogpak! Wij hebben voor kinderen en volwassenen longsuits en shorty's te huur.


We hopen je te mogen ontvangen bij Lakeside SUP!

Contact

Lakeside SUP

Markenhaven 56

3626 AC Amersfoort

 06 - 438 50710 tussen 9:00 en 17:00

 isabella@lakesidesup.nl