BEDRIJFSUITJE SUPPEN IN AMERSFOORT

EN OMGEVING


CORONA-PROOF BEDRIJFSUITJE SUPPEN

Op zoek naar een sportief corona-proof bedrijfsuitje of personeelsfeest en wil je net even wat anders? Kom suppen in Amersfoort, Leusden, Bunschoten-Spakenburg of Nijkerk bij Lakeside SUP!

Een SUP huren, SUP tour, een workout op de sup, sup yoga, kano of bootje mee, het kan allemaal.

Suppen is heel leuk als groepsactiviteit. Het is sportief, ontspannend, uitdagend en met de juiste aanwijzingen door een ervaren instructeur voor iedereen snel op te pakken. Tijdens de board meeting ben je buiten bezig, hebt een leuke tijd, interactie met elkaar en traint ook nog je hele lichaam.

Plankenkoorts is nergens voor nodig, doorgaans vaar je gemakkelijk een hele ronde zónder eraf te vallen. Bovendien, je hoeft niet te staan; je kunt ook op je knieën, zittend en zelfs liggend jezelf op de plank voortbewegen. Mocht je elkaar juist in het water willen krijgen, dan hebben wij genoeg uitdagingen en spelletjes om dat voor elkaar te krijgen

Kwaliteit is verzekerd want wij werken uitsluitend met Watersportverbond gecertificeerd instructeurs en dé nummer 1 inflatable sups van Red Paddle Co.


De SUP Clinic

Bij aankomst krijgen jullie een korte SUP-instructie over het materiaal, hoe je te water gaat, hoe je op de SUP komt, afstapt en de techniek van het peddelen en het draaien. Daarna gaan we zo snel mogelijk het water op. We beginnen op de knieën en zodra iedereen een beetje gewend is gaan we staand peddelen en een tochtje maken. Indien gewenst maken we er een SUP bootcamp of SUP yoga avontuur van.

Zijn er medewerkers die liever in een kano meegaan? Geen probleem, wij hebben 1, 2 en 3 persoons kano's. Of huur er (in Vathorst) een bootje bij van Sloepverhuur Vathorst.

Ontvangst met koffie/thee/gebak, een lunch, borel of een diner na de SUP clinic kan bij één van onze partners, bijvoorbeeld Bij Lot aan de Hogesteeg.

Wil je het feestje op een andere manier invullen, korter of langer suppen, of heb je nog vragen, neem dan contact op voor de mogelijkheden.


Tarief SUP Clinic

€ 27,50 p.p. in Amersfoort Vathorst.

€ 32,50 p.p. in Amersfoort Centrum, Leusden, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk.

Overige locaties: afhankelijk van afstand.

Tarief is inclusief SUP materiaal, professionele begeleiding van Watersportverbond gecertificeerd instructeurs en een aantal foto's van de activiteit. Minimaal 5 deelnemers.

Exclusief huur wetsuit: € 4,- per deelnemer.


Ontdek hoe leuk suppen is tijdens een clinic, of koppel er ook een maatschappelijk karakter aan en kies dan voor de SUPclean-up activiteit!

Contact

Lakeside SUP

Markenhaven 56

3626 AC Amersfoort

 06 - 438 50710 tussen 9:00 en 17:00

 isabella@lakesidesup.nl