Bedrijfsuitje Suppen

Teambuilding en Fun op de SUP!

Op zoek naar een sportief bedrijfsuitje of personeelsfeest en wil je net even wat anders? Kom suppen bij Lakeside SUP!

Een SUP huren, SUP tour, een work-out op de sup, sup yoga, kano of bootje mee, het kan allemaal.

Suppen is heel leuk als groepsactiviteit. Het is sportief, ontspannend, uitdagend en met de juiste aanwijzingen door een ervaren instructeur voor iedereen snel op te pakken. Tijdens de board meeting ben je buiten bezig, hebt een leuke tijd, interactie met elkaar en traint ook nog je hele lichaam.

Plankenkoorts is nergens voor nodig, doorgaans vaar je gemakkelijk een hele ronde zónder eraf te vallen. Bovendien, je hoeft niet te staan; je kunt ook op je knieën, zittend en zelfs liggend jezelf op de plank voortbewegen. Mocht je elkaar juist in het water willen krijgen, dan hebben wij genoeg uitdagingen en spelletjes!

Kwaliteit is verzekerd want wij werken uitsluitend met gecertificeerd instructeurs en dé nummer 1 inflatable sups van Red Paddle Co.


Tarief en beschikbaarheid

Afhankelijk van de locatie en tijd liggen de kosten tussen de € 25,- en  € 35,- p.p. dit is inclusief materiaal, begeleiding, reiskosten etc. 
Neem contact met ons op en we kijken samen naar de gewenste datum, tijd en locatie!

Ontdek hoe leuk suppen is tijdens een clinic, of koppel er ook een maatschappelijk karakter aan en kies dan voor de SUPclean-up activiteit!