SUP Clean Up Nederland

SUPclean-up hét duurzame bedrijfsuitje

SUPclean-up hét duurzame bedrijfsuitje, uniek en maatschappelijk verantwoord. Ga met jouw team het water op om plastic te vissen: SUPclean-up, met als doel schoner water in Nederland!

SUPclean-up schept een band, draagt bij aan teambuilding, zingeving én je levert een positieve bijdrage aan de vermindering van de Plastic Soep. Samen met je collega’s iets doen voor de natuur geeft niet alleen een goed gevoel, je zult zien dat het ook nog een leuke strijd wordt wie het meeste en/of bijzonderste stuk afval uit het water vist. Je zult al snel merken dat iedereen ook fanatiek wordt in het plastic vissen.

Geen SUP ervaring? Geen probleem!

Bij aankomst krijgen jullie een korte SUP-instructie en zodra iedereen een beetje gewend is gaan we staand een stukje peddelen en vervolgens met behulp van een afvalknijper het afval uit het water vissen.

Zijn er medewerkers die niet op een SUP willen of kunnen, voor hen hebben wij een kano of kayak. Of huur een bootje bij Sloepverhuur Vathorst.

Ook ergens iets eten en drinken? Wij werken met diverse restaurants samen en kunnen ook bij hen direct het water op. Vraag naar de mogelijkheden.


Tarief SUPclean-up

Duur activiteit: 1,5 tot 2 uur

Minimaal aantal deelnemers: 5

€ 29,50 p.p. in Amersfoort Vathorst.

€ 34,00 p.p. in Amersfoort Centrum.

Overige locaties: afhankelijk van afstand.

Exclusief huur wetsuit: € 4,- per deelnemer.

Bijdrage goed doel

Per deelnemer wordt er 5% aan Stichting SUPClean-up afgedragen.

SUPclean-up acties

Je zult ons regelmatig tijdens SUPclean-up acties met een emmer en een knijper op het water zien om de Plastic Soup te verminderen. Als medeoprichter van Stichting SUPClean-up gaan wij ook naar verschillende steden in Nederland om het water plasticvrij te maken.

In september doen wij altijd mee met World Clean Up day. Dan kun je gratis deelnemen in Amersfoort Centrum en Amersfoort Vathorst. Wil je deze of een andere keer mee? Laat het ons weten!

Hiernaast één van onze acties: SUP clean up in Amersfoort Vathorst.


Stichting SUPclean-up

Suppen met een missie. Een Stichting met een groot hart voor schoon water en directe impact op de vermindering van de Plastic Soep.

Meer info over SUP clean up vind je op de site: http://www.supcleanup.eu

Draag je de stichting een warm hart toe? Donaties zijn van harte welkom!

Hiermee willen wij op verschillende plaatsen systemen laten plaatsen waar 24/7 afval in het water wordt afgevangen.

Partners van Lakeside SUP

Kanoverhuur Vathorst in Amersfoort, Stichting SUPclean-up Nederland,   Sloepverhuur Vathorst in Amersfoort,   Bij Lot eten en drinken in Amersfoort,   Brasserie de Gasteling in Amersfoort, DimS eten en drinken in Hooglanderveen,   Theehuis Monchouette in Leusden, Het Parkhuis in Amersfoort