FAMILIEFEESTJE SUPPEN IN AMERSFOORT EN OMGEVING

VRIENDEN OF FAMILIEDAG SUPPEN IN AMERSFOORT

Sportief teamuitje, familiefeest, verjaardagsfeest, jubileumfeest of dagje uit met vrienden en ook nog Coronaproof iets organiseren? Kom met jouw vrienden of familiedag suppen in Amersfoort, Leusden, Bunschoten-Spakenburg of Nijkerk!

Een SUP huren, SUP tour, een workout op de sup, yoga op de sup, kano of bootje mee, het kan allemaal.

Suppen is erg leuk als groepsactiviteit. Het is sportief, ontspannend, uitdagend en met de juiste aanwijzingen door een ervaren instructeur voor iedereen snel op te pakken. Plankenkoorts is nergens voor nodig, doorgaans vaar je gemakkelijk een hele ronde zónder eraf te vallen. Bovendien, je hoeft niet te staan; je kunt ook op je knieën, zittend en zelfs liggend jezelf op de plank voortbewegen.

Mocht je elkaar juist in het water willen krijgen, dan hebben wij genoeg uitdagingen en spelletjes om dat voor elkaar te krijgen

SUPboard huren in Amersfoort Vathorst

Ga zelf in Amersfoort Vathorst op pad en huur voor iedereen een SUP. Jullie krijgen vooraf een korte instructie en krijgen een routebeschrijving mee. Wij raden aan kinderen tot 10 jaar bij een volwassene mee op de SUP te nemen. Voor de kids hebben wij zwemvesten te leen. Zijn er deelnemers die liever in een kano meegaan? Geen probleem, wij hebben 1, 2 en 3 persoons kano's. Deze zijn te reserveren bij Kanoverhuur Vathorst.


SUP Clinic Amersfoort

Met een SUP Clinic Amersfoort kunnen jullie ook met begeleiding op pad. Bij aankomst krijgen jullie een korte SUP-instructie over het materiaal, hoe je te water gaat, hoe je op de SUP komt, afstapt en de techniek van het peddelen en het draaien. Daarna gaan we zo snel mogelijk het water op. We beginnen op de knieën en zodra iedereen een beetje gewend is gaan we staand peddelen en een tochtje maken. Kinderen tot 10 jaar gaan bij ouders mee op de SUP.

Ontvangst met koffie/thee/gebak, een lunch, borel of diner na de SUP clinic kan bij één van onze partners. Bijvoorbeeld Bij Lot aan de Hogesteeg, of Theehuis Monchouette in Leusden. Voor het centrum stappen we op bij het Park Randenbroek, dichtbij kun je eten/drinken bij het Parkhuis.

Wil je het feestje op een andere manier invullen, korter of langer suppen, of heb je nog vragen, neem dan contact op voor de mogelijkheden.


Tarief SUP Clinic

€ 27,50 p.p. in Amersfoort Vathorst

€ 32,50 p.p. in Amersfoort Centrum, Leusden, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk

Overige locaties: afhankelijk van afstand.

Tarief is inclusief SUP materiaal, professionele begeleiding van Watersportverbond gecertificeerd instructeurs en een aantal foto's van de activiteit.

Exclusief huur wetsuit: € 4,- per deelnemer.


Ontdek hoe leuk suppen is tijdens een clinic, of koppel er ook een maatschappelijk karakter aan en kies dan voor de SUPclean-up activiteit!

Onze thuishaven is in Amersfoort Vathorst aan de Markenhaven. Op verzoek kunnen jullie ook suppen in Amersfoort Centum of omgeving zoals Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Leusden, Woudenberg of Nijkerk.Contact

Lakeside SUP

Markenhaven 56

3626 AC Amersfoort

 06 - 438 50710 tussen 9:00 en 17:00

 isabella@lakesidesup.nl