SUP Les voor 60+ers

SUP Les voor 60+ers

SUPles is er niet alleen voor de jongere generatie, wij geven ook SUPles voor 60+ers. De laaste jaren hebben wij steeds vaker privé SUPles aan 60+ers gegeven die lekker actief maar toch ontspannen een sport willen blijven beoefenen.

Wat u kunt verwachten tijdens deze 60+ SUPles

Tijdens de 60+ SUPles nemen we de tijd om gevoel te krijgen met het supboard en de peddel, om te leren staan en balanceren op het supboard. Voor we op de knieën op het supboard gaan zitten, oefenen we op de kant. Eenmaal gewend aan de balans op het water gaat ieder op zijn eigen tempo proberen te staan. De één lukt het snel, de ander heeft wat langer nodig of blijft zitten en peddelt op die manier lekker mee.

We leren de SUP basistechniek, waarbij techniek, houding, veiligheid en materiaalgebruik centraal staan, bochten maken, remmen, weer zitten en opstaan. Alles van gecertificeerde instructeurs.

Heeft u al wel wat ervaring en misschien zelfs een eigen SUP board, dan gaan we meer in op de techniek, bochten snelheid maken en kennis over het board.

Bang om in het water te vallen? Dat kan natuurlijk een keer gebeuren, maar doorgaans komt iedereen weer droog terug. Onze instructeurs zijn allemaal getraind om een persoon weer terug op het board te krijgen, met of zonder hulp,

Tarieven SUPles Zestigplussers

  • Enkele 60 plussers SUPles € 20,-
  • 3 SUPlessen € 55,-
  • Privé SUPles: zie pagina SUP Privéles
  • Huur wetsuit en surfschoentjes € 5,- bij 3 lessen € 12,-
  • SUPles met eigen materiaal € 5,- korting

Bovenstaande tarieven zijn inclusief sup, peddel en leash per persoon en tot 6 deelnemers.