SUP PRIVE LES IN AMERSFOORTSUP Privéles

Met een SUP Privéles krijg je één op één of twee aandacht waardoor je de juiste techniek sneller onder de knie krijgt.

Bij een priveles passen we de les aan op jouw niveau en zoals jij dat wilt. Er is extra veel aandacht voor het ontwikkelen van een juiste houding en techniek. Daarbij filmen we je ook een stukje (als je dat wilt), waarbij we nog beter advies kunnen geven en je zelf kunt terug zien hoe het gaat. De priveles suppen kun je ook boeken als klein groepje, gezellig samen met een vriend, vriendin of partner.

Wat kan je verwachten?

Heb je nog geen SUP ervaring? Dan nemen we de tijd om gevoel te krijgen met het supboard en de peddel en om te leren staan en balanceren op je board. Vervolgens maken we een kleine suptocht door de wijk. Je zult al snel merken dat de eventuele spanning in het begin snel plaats maakt voor een grote glimlach!

Je leert van een Watersportverbond gecertificeerde instructeur de SUP basistechniek, waarbij techniek, houding, veiligheid en materiaalgebruik centraal staan.

Heb je al wel wat ervaring en misschien zelfs een eigen SUP board, dan gaan we meer in op de techniek, bochten snelheid maken en kennis over het board.

Bang om in het water te vallen? Dat kan natuurlijk een keer gebeuren, maar doorgaans komt iedereen weer droog terug. Wij werken niet voor niets met de sups van Red Paddle Co, de nummer 1 inflatable ter wereld. Is de temperatuur te laag, dan kun je voor de zekerheid een wetsuit huren.

Wanneer?

Er staan een aantal beschikbare data in het boekingsformulier. Liever op een ander moment? Neem dan contact op voor de mogelijkheden; 06-43850710.

Wij suppen het gehele jaar, dus ook in de winter is het mogelijk een SUP privéles te boeken. Hiervoor hebben wij wetsuits te huur.

Tarieven SUP Privé lessen

  • SUP privéles 1 persoon € 45,-
  • SUP Privéles 2 personen € 60-
  • SUP Privéles 3 personen € 75,-
  • SUP Privéles 4 personen € 90,-
  • SUP Privéles op uw locatie: Prijs op aanvraag afhankelijk van reistijd en locatie.
  • Huur wetsuit en surfschoentjes € 5,- p.p.
  • Bij gebruik van eigen SUPboard € 5,- korting per SUPboard.

Contact

Lakeside SUP

Markenhaven 56

3626 AC Amersfoort

 06 - 438 50710 tussen 9:00 en 17:00

 isabella@lakesidesup.nl